Επιμελητήριο Χαλκιδικής - Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις Διεθνείς Εκθέσεις DETROP & FOOD EXPO 2023
- Published in Χαλκιδική
Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις Διεθνείς Εκθέσεις Τροφίμων και Ποτών DETROP - OENOS 18 - 20 Φεβρουαρίου 2023 & FOOD EXPO 18 - 20 Μαρτίου 2023 με το Επιμελητήριο Χαλκιδικής.
Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, προτίθεται να λάβει μέρος με επιχειρήσεις μέλη του σε δύο εκθέσεις.
- Στην διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών Detrop - Oenos 18-20/02/2023 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO στην Θεσσαλονίκη.
- Στην διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών Food Expo 18-20/03/2023 στο Metropolitan Expo στην Αθήνα.
Όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε κάποια από τις δύο εκθέσεις πρέπει να αποστείλουν υπογεγραμμένη την συνημμένη εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής, αυστηρά το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022 στο Επιμελητήριο Χαλκιδικής στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής: 2371024200 – 24300 εσωτ. 4, κος Δημήτρης Μήντος.

Related items
-
Έναρξη λειτουργίας Μουσικού Γυμνασίου Νέας Προποντίδας, για το σχολικό έτος 2026-2027
-
Χαλκιδική: Δυσκολεύονται στην εύρεση προσωπικού οι περισσότερες επιχειρήσεις
-
Να προωθηθεί αίτημα ένταξης της Χαλκιδικής στον γαστρονομκό οδηγό Μισελέν πρότεινε η αρμόδια αντιπεριφερειάρχης
-
Αίτημα ένταξης της Χαλκιδικής στο Πρόγραμμα Μετεγκατάστασης του υπ. Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας
-
Επιμελητήριο Χαλκιδικής: Επιμορφωτικό Πρόγραμμα για τον Σύγχρονο Επιχειρηματία Τουριστικών Καταλυμάτων στην Χαλκιδική












