Χαλκιδική: Στον ανακριτή θα οδηγηθούν τρεις αστυνομικοί που συνελήφθησαν για χρηματισμό
- Published in Χαλκιδική
Τρεις αστυνομικοί συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για υπόθεση διαφθοράς με επίκεντρο τροχονομικές παραβάσεις. Πρόκειται για αστυνομικούς που υπηρετούσαν σε Τμήμα Τροχαίας με έδρα δήμο της Χαλκιδικής, ανάμεσά τους κι ο διοικητής τους. Είχε προηγηθεί πολύμηνη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Β. Ελλάδος.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την έρευνα των «αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ. προέκυψε ότι οι εμπλεκόμενοι συνάδελφοί τους είτε έκαναν τα... στραβά μάτια σε τροχονομικές παραβάσεις ή βεβαίωναν ψευδώς παραβάσεις του ΚΟΚ, είτε ενημέρωναν ενόψει μπλόκων της Τροχαίας. Επιπλέον, σε άλλες περιπτώσεις, φαίνεται να επίσπευδαν την επιστροφή αφαιρεθέντων στοιχείων κυκλοφορίας.
Όλα τα παραπάνω με το αζημίωτο, καθώς, από την έρευνα φαίνεται να προέκυψε ότι εισέπρατταν χρηματικά ποσά ή άλλους είδους ωφελήματα.
Οι συλληφθέντες, κατά τις ίδιες πληροφορίες, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα Χαλκιδικής και παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στον ανακριτή.
[ΑΠΕ-ΜΠΕ]
Related items
-
Χαλκιδική: Συνελήφθη 59χρονος για δύο παράνομες χωματερές σε Βεργιά και Νέα Σίλατα
-
Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2026: Πρόσκληση υποψηφιοτήτων από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής
-
5ο Cholomon Trail 2026: Ορεινός Αγώνας δρόμου στον Πολύγυρο Χαλκιδικής
-
Διοργάνωση τοπικών εκθέσεων από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής για το καλοκαίρι του 2026
-
Επιμελητήριο Χαλκιδικής: Ενημερωτική Ημερίδα με την ΚΕΕΕ για απόκτηση ψηφιακής υπογραφής από τις επιχειρήσεις












