32η Philoxenia και Hotelia:εγκαίνια σήμερα για το κορυφαίο τουριστικό γεγονός

32η Philoxenia και Hotelia:εγκαίνια σήμερα για το κορυφαίο τουριστικό γεγονός ΑΠΕ ΜΠΕ/ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Η μεγαλύτερη έκθεση όλων των εποχών και πολύ κοντά στο στόχο να γίνει η διεθνής έκθεση που όλοι ονειρεύονται, όπως είπε ο πρόεδρος της ΔΕΘ - HELEXPO Τάσος Τζήκας, ξεκινά σήμερα με εντυπωσιακή συμμετοχή.

Πρόκειται για την 32η Philoxenia που μαζί με την Hotelia (έκθεση ξενοδοχειακού και επαγγελματικού εξοπλισμού) αναμένεται να αποτελέσουν κορυφαίο τουριστικό γεγονός της χρονιάς, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές τους. Τα εγκαίνια θα γίνουν την στις 8 το βράδυ στο Συνεδριακό Κέντρο, "Ι. Βελλίδης" από την υπουργό Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά.

Συνολικά σε αριθμούς, οι δυο εκθέσεις προσελκύουν 621 εκθέτες, 383 προσκεκλημένους εμπορικούς επισκέπτες και περισσότερα από 5.000 προγραμματισμένα επιχειρηματικά ραντεβού. Και στις δύο εκθέσεις παρουσιάζεται αύξηση συμμετοχών, σε σχέση με πέρυσι.

Η Philoxenia και η Ηotelia υλοποιούνται υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού, του υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης), του ΕΟΤ, καθώς και όλων των μεγάλων τουριστικών φορέων της χώρας, όπως ο ΣΕΤΕ, το ΞΕΕ, ο HATTA και η ΠΟΞ. Επίσημος αερομεταφορέας της Philoxenia είναι η Qatar Airways.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό το Σαββατοκύριακο ενώ θα υπάρχει ελεύθερο πάρκινγκ.[ΑΠΕ-ΜΠΕ]Last modified onΠαρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016 11:04