Αεροσυνοδοί σε ρόλο μοντέλων

  • Published in Style
Αεροσυνοδοί σε ρόλο μοντέλων ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/AUGUSTO ROBERT

Μία διαφορετική πασαρέλα στήθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο Ντομοντέντοβο της Μόσχας την περασμένη Τρίτη. Αεροσυνοδοί από διάφορες διεθνείς αεροπορικές εταιρείες ανέλαβαν το ρόλο των μοντέλων και ανέβηκαν στην πασαρέλα για να παρουσιάσουν πώς οι στολές τους επηρεάζουν τη μόδα, αλλά και πώς έχουν επηρεαστεί από τις τάσεις της μόδας της κάθε εποχής.

0000000HVNEWS

Τα μέλη του πληρώματος της καμπίνας παρουσίασαν τα ρούχα που φοράνε όταν εξυπηρετούν τους πελάτες που επιβαίνουν στα αεροπλάνα και εξέπληξαν ευχάριστα τους ταξιδιώτες.Τα ρούχα που παρουσιάστηκαν επιλέχθηκαν με βάση το σχεδιασμό τους, τα χρώματα και το στιλ τους. Επιπλέον παρουσιάστηκαν στολές οι οποίες είναι εμπνευσμένες από τις παραδοσιακές φορεσιές της χώρας τού κάθε αερομεταφορέα. Κομψά ταγιέρ, κοστούμια και φορέματα σε όλα τα μήκη, παλτό και κάπες, καπέλα και φουλάρια. Στολές μονόχρωμες και πολύχρωμες σε αυστηρές αλλά και πιο τολμηρές γραμμές παρουσιάστηκαν σ' αυτό το διαφορετικό ντεφιλέ.

Η επίδειξη μόδας, όπως μετέδωσε το Reuters, έγινε με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας Αεροσυνοδού που γιορτάζεται στη Ρωσία στις 12 Ιουλίου.[ΑΠΕ-ΜΠΕ]


0000000HV

0000000MDS

Last modified onΚυριακή, 17 Ιούλιος 2016 00:29