Ο Κιτ Χάρινγκτον για το «Game of Thrones»

  • Published in Style

Ο Κιτ Χάρινγκτον (Kit Harington) πιστεύει ότι έκανε τη σωστή επιλογή να κάνει ένα βήμα πίσω από την υποκριτική και να μπει σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης μετά το τέλος του «Game of Thrones».

«Πέρασα κάποιες δυσκολίες ψυχικής υγείας μετά το "Thrones" -και στο τέλος του, για να είμαι ειλικρινής- και νομίζω ότι είχε άμεση σχέση με τη φύση της σειράς και με αυτό που κάνω χρόνια», είπε ο ηθοποιός στο «The Jess Cagle Show» της SiriusXM.

Ο Χάρινγκτον, ο οποίος έπαιξε τον Τζον Σνόου στην επιτυχημένη σειρά του HBO για οκτώ χρόνια, εξήγησε ότι συνειδητοποίησε πως έπρεπε να κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική και να επικεντρωθεί στη δική του ευημερία.

«Νομίζω ότι έκανα ένα διάλειμμα μετά το "Thrones" όπου είπα: "Δεν θέλω να δουλέψω για ένα χρόνο. Θέλω πραγματικά να συγκεντρωθώ στον εαυτό μου". Είμαι πολύ χαρούμενος που το έκανα», είπε.

Ο Χάρινγκτον εντάχθηκε τον Μάιο του 2019 σε πρόγραμμα για τη διαχείριση άγχους και την απεξάρτηση από το αλκοόλ.

Τώρα, ο Χάρινγκτον δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει στην υποκριτική, αν και τα σχέδιά του τέθηκαν σε αναμονή εξαιτίας της Covid-19.

Πάντως ο ίδιος είπε πως αν και τα επαγγελματικά του σχέδια «πάγωσαν» εξαιτίας της πανδημίας από αυτή την παγκόσμια περιπέτεια για τον ίδιο και τη σύζυγό του Ρόουζ Λέσλι βγήκε κάτι θετικό: «Αυτό που μας χάρισε ήταν ότι περάσαμε χρόνο μαζί. Και εξαιτίας αυτού, αποκτήσαμε μωρό».

«Αυτό είναι το κύριο πράγμα που βγήκε από την πανδημία για μένα, το να γίνω πατέρας. Είχα μια πολύ βαθιά και εκπληκτική εμπειρία αυτόν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο», επισήμανε ο ηθοποιός.[ΑΠΕ-ΜΠΕ]