Σειρά Xiaomi 13: Oι ναυαρχίδες της Xiaomi φτάνουν στην Ελλάδα

Τη διάθεση της σειράς Xiaomi 13 για την ελληνική αγορά ανακοίνωσε η Xiaomi. Η νέα σειρά έξυπνων κινητών της Xiaomi αποτελείται από τα Xiaomi 13, Xiaomi 13 Pro και Xiaomi 13 Lite και είναι σχεδιασμένα από κοινού με τη Leica και διαθέτουν τους επαγγελματικούς φακούς της, καθώς και σειρά από προηγμένες υπολογιστικής και λογισμικές δυνατότητες, για μια αυθεντική εμπειρία Leica. Όπως ανακοινώθηκε η νέα σειρά Xiaomi 13 ξεχωρίζει χάρη στο συνδυασμό της τεχνογνωσίας δυο καινοτόμων εταιρειών στο κόσμο της τεχνολογίας και της φωτογραφίας αντίστοιχα, που προσφέρουν στον χρήστη μια εμπειρία διαφορετική από κάθε άλλη.

Xiaomi και Leica: Μια νέα εποχή κάμερας σε κινητό

Κάθε συσκευή είναι ειδικά σχεδιασμένη σε κάθε επίπεδο, από το UI, μέχρι το σύστημα φακών, σε στενή συνεργασία με τη Leica, με το Xiaomi 13 και Xiaomi 13 Pro να είναι εξοπλισμένα με το τριπλό σύστημα καμερών της γερμανικής εταιρείας.

Όπως ανακοινώθηκε η φωτογραφία είναι απλά ένα μέρος των εκπληκτικών δυνατοτήτων των νέων ναυαρχίδων της Xiaomi, καθώς αποτελούν εξαιρετικό εργαλείο και για τους επαγγελματίες βιντεογράφους. Με τη λειτουργία Create in Dolby Vision ® για ζωντανά χρώματα, έντονες αντιθέσεις και πλούσιες λεπτομέρειες, λειτουργία 4K Ultra Night Videos και HyperOIS video stabilization για εξαιρετικής ποιότητας βίντεο, τα Xiaomi 13 Pro και Xiaomi 13 ορίζουν στα αλήθεια μια νέα εποχή εικόνας στα έξυπνα κινητά τηλεφωνα.

Όσοι αποκτήσουν το Xiaomi 13 Pro ή το Xiaomi 13 θα έχουν για τους πρώτους 6 μήνες δωρεάν χρήση του Google Cloud συστήματος αποθήκευσης μέχρι 2ΤΒ, ως έξτρα αποθηκευτικό χώρο για τις αναμνήσεις που δημιούργησαν με το επαγγελματικό σύστημα κάμερας, καθώς και πρόσβαση στις υπηρεσίες YouTube Premium για πρόσβαση στο ΥοuTube χωρίς διαφημίσεις και YouTube Music.

Επίσης, με κάθε αγορά ισχύει εγγύηση αντικατάστασης της οθόνης σε περίπτωση βλάβης ή ζημιάς, διάρκειας 6 μηνών από την ημέρα της αγοράς.Επιπλέον, με κάθε αγορά οι χρήστες μπορούν να συμμετάσχουν δωρεάν στο σεμινάριο φωτογραφίας από την Leica Akademie Greece. Η προσφορά αυτή ισχύει μέχρι τις 31/03 ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και τις 30 Απριλίου. Τέλος, με κάθε επιστροφή παλιάς συσκευής μέσω Pandas, χαρίζεται ένα trade-in voucher αξίας 100 ευρώ για όλες τις αγορές που θα γίνουν μέχρι τις 30 Μαρτίου, με δικαίωμα εξαργύρωσής του μέχρι τις 30 Απριλίου. Αντίστοιχα, όσοι ενδιαφερόμενοι αποκτήσουν το Xiaomi 13 Lite θα έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία YouTube Premium για τρεις μήνες και θα λάβουν δωρεάν ένα σετ Redmi Buds 4. Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει μέχρι τις 31/03 ή μέχρι εξαντλήσεων των αποθεμάτων. Όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα από τα κανάλια της Info Quest Technologies, επίσημο διανομέα της Xiaomi στην Ελλάδα και την Κύπρο.

[ΑΠΕ-ΜΠΕ]