Ν ΠΟ Ν ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ - ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ 0-1 (VIDEO)

Featured Ν ΠΟ Ν ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ - ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ 0-1 (VIDEO) Photos: Halkidiki Voice / Metron Design Studio

SOTHRHS Γράφει: Σωτήρης Θωμαδάκης / Ρεπορτάζ: Halkidiki Voice / MDS

Συνέχεια στην ανοδική πορεία του έδωσε ο Άρης Κασσανδρείας πετυχαίνοντας μεγάλη νίκη στην Καλλικράτεια, επί του Νέου Π.Ο.Ν.Κ με 0-1. Έτσι ανέβηκε στην έκτη θέση με 20 βαθμούς, ενώ ο γηπεδούχος παρέμεινε στους 19, υποχωρώντας στην έβδομη. Επιπλέον θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για ''βίους αντίθετους'' μεταξύ των δύο ομάδων, με το συγκρότημα του Κώστα Κάκογλου να μετράει τέσσερις ήττες στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια, με τις τρεις να είναι εντός έδρας, ενώ ο Άρης στο ίδιο διάστημα, μετράει τρεις νίκες, οι δύο εκτός και μία ισοπαλία. Ο Νέος Π.Ο.Ν.Κ έχει να κερδίσει από την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, όταν είχε επικρατήσει με 3-0 του Π.Ο. Μουδανιών στην Καλλικράτεια, ενώ ο Άρης αγνοεί την ήττα στο πρωτάθλημα από το Σάββατο 29 Οκτωβρίου και το 0-2 από τον Αστέρα Αγίου Νικολάου στην Κασσανδρεία.

HVGIF NEA
[Make animated icons like this at Halkidiki Voice/MetronDesignStudio/23730 22500]

Στο πρώτο μέρος έγινε μέτριο παιχνίδι, χωρίς καμία κλασική ευκαιρία, με τους παίκτες των δύο ομάδων να ''συναγωνίζονται'' σε λάθη.
- Πάντως στο ξεκίνημα του αγώνα οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ποτουρίδη στον Σπαχή.
- Στο 15' ο Ταμπός έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ το εντός περιοχής σουτ του Καραπαύλου.

 000000824

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, έχασαν κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες να προηγηθούν, αλλά από την στιγμή που δεν το πέτυχαν, επιβεβαιώθηκε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου, με τους φιλοξενούμενους να ''κλέβουν'' τη νίκη στο τέλος.
Πάντως η ομάδα του Τριαντάφυλλου Μαχαιρίδη, σ' ένα ακόμα παιχνίδι παρουσίασε πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία με τον Μανώλωφ να δεσπόζει, ενώ μεσοεπιθετικά ξεχώρισε ο ποιοτικός Μακρής, με τους Σμυρλή και Σπαχή να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι στην κόντρα, ειδικά προς το τέλος...
- Στο 50', μετά από σύγχυση στην περιοχή του Άρη, ο Κλήμης έπιασε το σουτ, με τον Ταμπό να αποκρούει εξ' επαφής και με αυτοθυσία.
- Στο 52', μετά από σέντρα του Καραπαύλου από αριστερά, ο Δεμιρτζόγλου έστρωσε όμορφα με το στήθος στον Χότζα, με το δυνατό σουτ του τελευταίου, να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ταμπού.
- Στο 55' ο Σιμόνι μπήκε απειλητικά στην περιοχή του Ταμπού, αλλά έχασε το κοντρόλ, με τον γκολκήπερ του Άρη να μπλοκάρει την μπάλα.
- Στο 70', μετά από εκτέλεση φάουλ του Μακρή η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Χρυσαίδη, με τον Λειβαδιώτη να σκοράρει στην επαναφορά, αλλά να υποδεικνύεται σε θέση οφ-σάιντ από τον πρώτο βοηθό Χριστάκογλου.
- Στο 74' ο Καραπαύλος έπιασε το δυνατό συρτό σουτ, από το ύψος της περιοχής του Ταμπού, με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι, σε μια φάση που ο επιθετικός των γηπεδούχων είχε αρκετό χώρο να προχωρήσει και να βρεθεί σε πιο ευνοική θέση για γκολ.
- Στο 82', μετά από σέντρα του Καραπαύλου, ο Σιμόνι έπιασε την δυνατή ''σκαστή'' κεφαλιά, με τον Ταμπό να απομακρύνει σωτήρια, αλλά και εντυπωσιακά σε κόρνερ, στην επέμβαση του αγώνα, μετά από εκείνη του 50'.
- Στο 86',μετά από ατομική προσπάθεια και επικίνδυνη παράλληλη πάσα του Σμυρλή από δεξιά, ο Τσίγκας πρόλαβε και επενέβη σωτήρια, προ του Σπαχή.
- Και φτάσαμε στο 88' με τον Μακρή να διαμορφώνει το τελικό 0-1 με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ, στο αριστερό ''Γ'' του Χρυσαίδη.
- Στο 90'+4 ο Σιμόνι με κεφαλιά πάσα βρήκε σε θέση βολής τον Μπερμπερίδη, ο οποίος σκόραρε με κοντινό πλασέ, αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφ-σάιντ από τον βοηθό Νίκο Σκούτα.

 000000825

Καλύτεροι από τους νικητές οι Ταμπός, Μανώλωφ, Κανάνι, Μακρής, Νικολαίδης και Μισαηλίδης, ενώ από την Καλλικράτεια οι Βαγιανής, Τσίγκας, Σιμόνι και Χότζα.
Καλή η διαιτησία του Δραγάτη και των βοηθών Χριστάκογλου και Νίκου Σκούτα. Στο 90' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Ζαμπούρης.

ΝΕΟΣ Π.Ο. ΝΕΑΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ (Κώστας Κάκογλου): Χρυσαίδης, Βαγιανής (69' Μπερμπερίδης), Ζαμπούρης, Κλήμης, Κατσόγλου Δ, Τσίγκας, Καραπαύλος (85' Λαφτσόγλου), Δεμιρτζόγλου, Σιμόνι, Χότζα, Ποτουρίδης.
ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ (Τριαντάφυλλος Μαχαιρίδης): Ταμπός, Βούλγαρης (80' Κανέλης), Ρίτσα (46' Μουρελάτος), Κανάνι, Μανώλωφ, Μισαηλίδης, Σπαχής, Νικολαίδης, Σμυρλής, Μακρής, Τσούνγκο (62' Λειβαδιώτης).



0000000HV

Media

Camera-Photos-Editing: Halkidiki Voice / Metron Design Studio
Last modified onΠαρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016 21:57