ΠΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ - ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΚΕΩΝ 3-1 (VIDEO)

Featured ΠΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ - ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΚΕΩΝ 3-1 (VIDEO) Photos: Halkidiki Voice / Metron Design Studio

Ο ΠΟ Μουδανιών στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας Γυναικών της ΕΠΕΣ Θεσσαλονίκης, νίκησε την Κυριακή την ομάδα του Παναθλητικού Συκεών με 3-1 σετ στο Κλειστό Γυμναστήριο των Ν. Μουδανιών.

HVGIF ATHLHTIKA

Η ανανεωμένη και νεανική ομάδα της Ευγενίας Πάνκου, παρ' ότι έχασε (δύσκολα) το πρώτο σετ, ανέβασε την απόδοσή της και πήρε εύκολα την πρωτοπορία με 2-1. Στο τέταρτο σετ του αγώνα οι Συκιές ανέκαμψαν και απείλησαν τα Μουδανιά με ισοφάριση, τελικά όμως ο ψυχαιμότερος ΠΟΜ πήρε το σετ με 25-23 και τον αγώνα με 3-1.

000000930

000000931

Ο ΠΟΜ στην πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου, βρίσκεται στην 4η θέση με 19 βαθμούς, πίσω από τους ΒΑΟ - Ηρακλή Γεφύρας και ΑΣ "Ωραιόκαστρο" με διαφορά (-5 ) από τον τρίτο και (+6) από τον πέμπτο Παναθλητικό Συκεών και στόχος του "αν και δύσκολος" όπως μας είπε η προπονήτρια της ομάδας των Μουδανιών, είναι η τρίτη θέση στην κατάταξη της κανονικής περιόδου, που προσφέρει πλεονέκτημα στην διεκδίκηση της ανόδου στη Β' Εθνική.

Στα video που ακολουθούν μπορείτε να παρακολουθήσετε στιγμιότυπα από το τέταρτο σετ που έκρινε τον αγώνα και δηλώσεις μετά τη λήξη του της προπονήτριας του ΠΟΜ Ευγενίας Πάνκου.0000000HV

Media

Camera-Photos-Editing: Halkidiki Voice / Metron Design Studio
Last modified onΣάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017 23:46