Α.Ο. ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ - ΕΡΜΗΣ Ν. ΠΟΤΕΙΔΑΙΑΣ 0 - 0 (VIDEO)

Featured Α.Ο. ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ - ΕΡΜΗΣ Ν. ΠΟΤΕΙΔΑΙΑΣ 0 - 0 (VIDEO) Photos: Halkidiki Voice / Metron Design Studio

SOTHRHS Γράφει: Σωτήρης Θωμαδάκης - Ρεπορτάζ: Halkidiki Voice / Metron Design Studio

Ισόπαλο χωρίς τέρματα τελείωσε το ντέρμπι παραμονής μεταξύ Α.Ο. Σημάντρων και Ερμή Νέας Ποτείδαιας, στο Δημοτικό Στάδιο "Γεράσιμος Χάνος". Έτσι οι δύο αντίπαλοι παρέμειναν στην ίδια θέση, με τον Α.Ο.Σημάντρων να φτάνει τους 15 βαθμούς και τον Ερμή τους 13.

HVGIF ATHLHTIKA

Το παιχνίδι είχε αρκετές καλές στιγμές, με τις περισσότερες να είναι για τους φιλοξενούμενους, που κυριάρχησαν στο πρώτο και το τελευταίο ημίωρο, ενώ οι γηπεδούχοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους κυρίως στο τελευταίο τέταρτο του α' μέρους.

- Στο 20', μετά από μακρινή εκτέλεση φάουλ του Κανίδη η μπάλα, αφού διέγραψε περίεργη τροχιά, χτύπησε στην αριστερή συμβολή των δοκών του Σουνά και στην επαναφορά η κεφαλιά του αμαρκάριστου, στο σημείο του πέναλτι Γιαννιού, πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
- Δύο λεπτά αργότερα ο Ποπίδης,αφού κέρδισε την κόντρα από τον Κιλιάφη, μπήκε στην περιοχή του Σουνά δεχόμενος το μαρκάρισμα του Αρζουμανίδη, αλλά ο διαιτητής Σερέτης έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.
- Στο 30', μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσομάκου από δεξιά, η μπάλα πέρασε απ'όλους, με το δεξί πλασέ του Ποπίδη από το ύψος του πέναλτι, να καταλήγει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Σουνά.
- Ένα λεπτό αργότερα, μετά από εκτέλεση φάουλ του Αρζουμανίδη από το ύψος της περιοχής, ο Χατζής απέκρουσε στο αριστερό του ''Γ'' με γροθιές σε κόρνερ.
- Στο 34', μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καραντασιάδη ο Χατζής δεν κατάφερε να μπλοκάρει, η μπάλα κατέληξε στον ευρισκόμενο στο ύψος του πέναλτι Μυλωνά, αλλά το σουτ του τελευταίου σταμάτησε στον Κανίδη, με τον Χατζή να μπλοκάρει στην συνέχεια την μπάλα.
- Στο 44' ο Αρζουμανίδης, αφού διέσχισε την απόσταση από περιοχή σε περιοχή, έπαιξε το ένα-δύο με τον Μυλωνά, βρέθηκε απέναντι από τον Χατζή, αλλά στο πλασέ που επιχείρησε, απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια ο γκολκήπερ του Ερμή.

000000952

Το πρώτο τέταρτο της επανάληψης κινήθηκε στην μετριότητα, στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία του αγώνα και στο τελευταίο εικοσάλεπτο δημιούργησαν κάποιες καλές ευκαιρίες, αλλά ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια. Από την άλλη οι γηπεδούχοι αμύνθηκαν σθεναρά,ενώ προσπάθησαν να απειλήσουν στην κόντρα, χωρίς να κάνουν τη μεγάλη φάση.
- Στο 60' το αριστερό σουτ του έμπειρου Αργύρη Μανταρά από το ύψος της περιοχής πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Χατζή.
- Στο 64' ο Σουνάς έδιωξε με γροθιές σε κόρνερ, μετά από δυνατό σουτ του Ποπίδη λίγο έξω από την περιοχή.
- Στο 76' ο Καρσλίδης βρέθηκε αμαρκάριστος στα δεξιά της επίθεσης του Ερμή, μπήκε στην περιοχή του Σουνά, αλλά το τελείωμά του ήταν κάτι μεταξύ σέντρας και σουτ, με τον Μαρκογιαννάκη να μην προλαβαίνει την μπάλα, αφού έφυγε με δύναμη από τα πόδια του μέσου του Ερμή.
- Στο 85' ο Μαρκογιαννάκης μπήκε στην περιοχή του Σουνά από αριστερά, έκανε το γύρισμα, αλλά το δυνατό σουτ του Ψωμαδάκη από το ύψος του πεναλτι και προς τα δεξιά,έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.Ένα λεπτό αργότερα και πάλι ο Μαρκογιαννάκης μπήκε στην περιοχή,αλλά το τελείωμά του και ενώ ήταν μόνος του, ήταν άστοχο, με την μπάλα να περνάει αρκετά έξω από το δεξί δοκάρι του Σουνά.
- Στο 87' ο Χατζηβλασίου μπήκε όμορφα στην περιοχή, γύρισε στον αμαρκάριστο νεοεισεθλόντα Κυριόγλου, αλλά το αριστερό πλασέ του τελευταίου πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σουνά.
- Τέλος στο πρώτο λεπτό του επιπλέον χρόνου, ο Χατζηβλασίου εκτέλεσε το φάουλ έξω από την περιοχή του Σουνά, με τον γκολκήπερ του Α.Ο.Σ να πέφτει στην δεξιά του γωνία και να παραχωρεί το κόρνερ.

000000951

Καλύτεροι από τους γηπεδούχους οι Σουνάς, Αρζουμανίδης, Ζορπίδης, Κιλιάφης και Χρ.Μιστιλίδης. Από τον Ερμή οι Κανίδης, Χατζηβλασίου, Μίνγκα, Ποπίδης και Καρσλίδης,ενώ η είσοδος του Μαρκογιαννάκη έδωσε πνοή.
Καλή η διαιτησία του Σερέτη και των βοηθών Κελάζογλου και Χρυσαίδη.

000000950

Α.Ο. ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ (Κώστας Γλύκος): Σουνάς, Ο.Μαρίνος, Ζορπίδης, Κιλιάφης, Αρζουμανίδης, Αν.Γαιτανίδης, Μανταράς, Ελ.Γαιτανίδης (33' Καρασούλης), Μυλωνάς, Χρ.Μιστιλίδης, Καραντασιάδης (68' Φρίκης).
ΕΡΜΗΣ ΝΕΑΣ ΠΟΤΙΔΑΙΑΣ (Γιώργος Κουντζούχας): Χατζής, Κουτσουμούκης (46' Ψωμαδάκης), Τσαλικίδης, Τσομάκος (69' Μαρκογιαννάκης), Κανίδης, Χατζηβλασίου, Γιαννιός, Μίνγκα, Ποπίδης (83' Κυριόγλου), Καρσλίδης,Ούλβι.

- Δείτε στο video που ακολουθεί, τις κυριότερες φάσεις της συνάντησης.



0000000HV

Media

Camera-Photos-Editing: Halkidiki Voice / Metron Design Studio
Last modified onΔευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2017 01:05