Όλυνθος Ολύνθου - Αναγέννηση Βάβδου 3-0 (VIDEO)

Featured Όλυνθος Ολύνθου - Αναγέννηση Βάβδου 3-0 (VIDEO) Photos: Halkidiki Voice / Metron Design Studio

Δημοτικό Γήπεδο Ολύνθου "Νάκης Αυγέρης" - Ρεπορτάζ: Halkidiki Voice / Metron Design Studio


Οι καιρικές συνθήκες στη διάρκεια του αγώνα ήταν αλλοπρόσαλλες, η ομάδα της Ολύνθου όμως όπως φάνηκε, παραμένει σταθερά προσηλωμένη στον στόχο της.

0000000eGUIDE1

Έτσι, σ' ένα παιχνίδι "συντήρησης" επικράτησε σήμερα το απόγευμα του αξιόμαχου συγκροτήματος της Αναγέννησης Βάβδου με 3-0, πλησιάζοντας ακόμη περισσότερο τον τίτλο, που είναι πλέον μόνο τρία "βήματα" μακριά.

000001164

Το ημίχρονο έληξε με 1-0, γκολ που πέτυχε ο Αναστασιάδης ύστερα από υποδειγματική απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από τη γωνία της μεγάλης περιοχής της Αναγέννησης, που δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στην επανάληψη, η πρωτοπόρος του Νοτίου Ομίλου της Κατηγορίας ήταν πιο παραγωγική πετυχαίνοντας δύο ακόμη τέρματα, πρώτα με κεφαλιά του Καραγκιοζίδη από εκτέλεση φάουλ και μετά με δυνατό σουτ του Σκέμπι έξω από την περιοχή της αντιπάλου.

000001165

- Στο video που ακολουθεί, μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρώτο γκολ της Ολύνθου, φάσεις από το πρώτο ημίχρονο κι ένα μικρό slide show με φωτογραφικά στιγμιότυπα από την αναμέτρηση.0000000HV

Media

Camera-Photos-Editing: Halkidiki Voice / Metron Design Studio
Last modified onΠέμπτη, 13 Απριλίου 2017 02:14