Την Τρίτη 05/07/2016 εκδικάζεται η αίτηση των 53 Σωματείων της Χαλκιδικής κατά της Ε.Π.Σ.Χ.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Κίνηση για την ΕΠΣΧαλκιδικής, σχετικά με το θέμα της εκδίκασης αίτησης 53 Ποδοσφαιρικών Σωματείων του Νομού, περί καθορισμού ημερομηνίας Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στην Ένωση, ένα θέμα που απασχολεί τον φίλαθλο κόσμο και τα ίδια τα Σωματεία από τη λήξη της τακτικής Γενικής Συνέλευσης τον Φεβρουάριο.

0000000HVNEWS

Ο εκπρόσωπος της Νέας Κίνησης Σταύρος Σαρηγιαννίδης αναφέρει σχετικά στην ανακοίνωση:
"ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 5.7.2016 ΕΚΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ 53 ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥ Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Χ., ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΟ ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΗΜΕΡΙΝΟ Δ.Σ. ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ, ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΒΕΒΑΙΗ Η ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ.

ΤΗΝ 30η/06/2016 Η ΕΠΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΠ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΗΠΙΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΙΣΧΥΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ – ΠΛΕΟΝ – ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ.

000000322

Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΙΟΤΙ, ΑΦΕΝΟΣ ΜΕΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΕΠΟ ΝΑ ΤΟ ΕΚΔΙΚΑΣΕΙ, ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΔΕ Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Χ. ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ, ΦΥΣΙΚΑ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ.ΤΗ ΜΗ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ Η ΙΔΙΑ Η Ε.Π.Ο. ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΗΝ 14η/06/2016.

ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΑΡΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ), ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΦΙΜΩΣΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΒΑΣΙΜΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΞΙΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ".


0000000MDS