ΣΗΜΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕΙΔΑΙΑ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (VIDEO)

Featured ΣΗΜΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕΙΔΑΙΑ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (VIDEO) Photo: Halkidiki Voice / Metron Design Studio

Ο Ερμής Ν. Ποτείδαιας κατάφερε την υπέρβαση μέσα στο "Γεράσιμος Χάνος" των Σημάντρων πριν λίγες ώρες, στον αγώνα play off για την παραμονή στην Α' Κατηγορία της ΕΠΣΧαλκιδικής, κερδίζοντας με 0-1 τον τοπικό ΑΟΣ. Έτσι οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν εκ νέου σε ουδέτερο γήπεδο που θα οριστεί από την Ένωση, την προσεχή Κυριακή.

Το χρυσό γκολ πέτυχε ο Κοσμάς Κανίδης με χτύπημα φάουλ οκτώ λεπτά πριν λήξει και το δεύτερο ημίχρονο της παράτασης, αφού στην κανονική διάρκεια του αγώνα το σκορ ήταν 0-0.

- Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το γκολ του Κανίδη, ενώ σε νεότερη δημοσίευσή μας μπορείτε να δείτε αναλυτικότερη περιγραφή της συνάντησης από τον Σωτήρη Θωμαδάκη και και video με στιγμιότυπα και τις πολλές ευκαιρίες που χάθηκαν εκατέρωθεν στη διάρκεια του αγώνα.



 0000000HV

Media

Camera-Photos-Editing: Halkidiki Voice / Metron Design Studio
Last modified onΚυριακή, 14 Μαϊος 2017 23:53