Άρης Παλαιοχωρίου: Πανηγύρισε πρωτάθλημα και άνοδο! (VIDEO)

Featured Άρης Παλαιοχωρίου: Πανηγύρισε πρωτάθλημα και άνοδο! (VIDEO) Photos: Halkidiki Voice / Metron Design Studio

000SOTHRHS Γράφει: Σωτήρης Θωμαδάκης - Ρεπορτάζ: Halkidiki Voice / MDS

Άξιος πρωταθλητής! Σε άκρως εορταστικό κλίμα ολοκληρώθηκε μια ονειρεμένη χρονιά στο Παλαιοχώρι, με τον Άρη να πανηγυρίζει τον τρίτο του τίτλο ως πρωταθλητή Χαλκιδικής, ακριβώς είκοσι χρόνια μετά από τον δεύτερο, ενώ προηγήθηκε ο πρώτος την περίοδο 1991 - 92! Το Κύπελλο απονεμήθηκε στον αρχηγό Αλέξανδρο Αποστολά, από τον Πρόεδρο της ΕΠΣΧ Σταύρο Σαρηγιαννίδη.

0000000eGUIDE1

Οι ''κιτρινόμαυροι'',που συμπληρώνουν 65 χρόνια ζωής, αφού ιδρύθηκαν το 1952, θα είναι πλέον ο μοναδικός εκπρόσωπος του νομού μας στην Γ' Εθνική της ερχόμενης χρονιάς! Όσο για την απερχόμενη, η πρωτιά με 27 νίκες και μόλις τέσσερις ισοπαλίες σε 31 παιχνίδια, 30 κανονικής περιόδου + τον τελικό των play-off, τα λέει όλα! Επιπλέον το ενεργητικό των 108 γκολ με παθητικό μόλις 16, που σημαίνει την καλύτερη επίθεση, αλλά και την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, πάλι σε σύνολο 31 αγώνων, έρχεται να ενισχύσει την αναμφισβήτητη ανωτερότητα της ομάδας του Λεωνίδα Υφαντίδη!

000001254

Του τελετουργικού των απονομών, προηγήγθηκε ο φιλικός αγώνας μεταξύ των πρωταθλητών και του Αετού Βαρβάρας, ο οποίος ολοκληρώθηκε ισόπαλος με 4 - 4.
Οι δύο ομάδες απαλλαγμένες από το άγχος των βαθμών, έπαιξαν ελεύθερα, προσέφεραν όμορφο θέαμα, αποζημιώνοντας το πολυπληθές κοινό,γυναικείο στην πλειονότητά του, που έσπευσε να χειροκροτήσει τους πρωταθλήτές! Αυτή η πανέμορφη εικόνα των εξεδρών του Γηπέδου του Παλαιοχωρίου, ακόμα πιο ενισχυμένη μάλιστα , πρέπει να αποτελέσει το μόνιμο σκηνικό την επόμενη, ιδιαίτερα απαιτητική αγωνιστική περίοδο, στην Γ' Εθνική!
Από κοντά, όπως συνέβη και σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς που αποχαιρετήσαμε χθες, ήταν το σύνολο των παλαιμάχων του Άρη, αυτοί που κατέκτησαν τα πρωταθλήματα του 1992 και 1997, ενώ έκαναν γνωστή την ομάδα του Παλαιοχωρίου πέρα από τα όρια της Χαλκιδικής, καταγράφοντας τρεις αξιοπρεπέστατες παρουσίες στην τότε Δ' Εθνική (περίοδοι 1992-93,1995-96 και 1997-98).

000001256

Για την ιστορία, τα γκολ του πανηγυρικού φιλικού πέτυχαν οι Γκαγκάνης Δ, Κουκουλέκης Αν. και Δημ. και Σαμπιασβίλι για τους πρωταθλητές, ενώ για τον Αετό σκόραρε τρις ο Παπαιωάννου, με τον Ελ.Αλβανό να σημειώνει το άλλο τέρμα, στην τελευταία παρουσία του Κώστα Κωτάκη στον πάγκο των ''μαυραετών'' της Βαρβάρας. Ο πολύπειρος προπονητής αποχωρεί, μετά από δώδεκα χρόνια από τον πάγκο του Αετού, στον οποίο αναμφισβήτητα προσέφερε τα μέγιστα, καθιερώνοντάς τον στην ελίτ του Χαλκιδικιώτικου Ποδοσφαίρου!
Από τον Άρη απουσίαζαν, απόλυτα δικαιολογημένα, οι Αποστόλου, Λουιζίδης και Κυπαρισσάς. Από την άλλη, η ομάδα του Αετού αποτελούνταν από νύν, πρώην αλλά και μελλοντικούς ποδοσφαιριστές του, αφού η παρουσία της νέας γενιάς της Βαρβάρας άφησε πολύ αισιόδοξα μηνύματα!

Τον αγώνα διηύθυνε η Ελευθερία Μαυροπούλου με βοηθούς τους Ντούσκου και Λεονταρίδη.

ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ (Λεωνίδας Υφαντίδης): Στόικος Χρ, Καμπούρης, Κομπαλία, Πόπτσης, Αυγερινός Νικ, Στόικος Αν, Γκαγκάνης Δημ, Κουκουλέκης Αν, Ραμιώτης, Προβατίδης, Μήτσικας. Αγωνίστηκαν επίσης οι Χατζημηνάς, Κωτάκης Δημ, Μαύρος, Σαμπιασβίλι, Αποστολάς, Κουκουλέκης Δημ, Στυλιανός.

ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ (Κώστας Κωτάκης): Καμπούρης, Ζάββας, Κουμαντσιώτης, Αλβανός Ελ, Παπαλιώζης, Αυγερινός Δημ, Χατζηστεργίου, Μαυριδόγλου, Παπαιωάννου, Παπαευσταθίου, Πεύκος. Αγωνίστηκαν επίσης οι Αλβανός Γεωρ, Βλαχάκης , Κωτάκης , Ηλίας, Βέντας, Μιχαηλίδης.

000001255

0000000varelakia

- Στα video που ακολουθούν, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα highlights της φιλικής συνάντησης, στιγμιότυπα από την απονομή, δηλώσεις του προέδρου της ομάδας κ. Κώστα Μαρκογιάννη κι ένα μικρό φωτορεπορτάζ από το εορταστικό Παλαιοχώρι. Σε νεότερη δημοσίευση, συνέντευξη εφ' όλης της ύλης με τον προπονητή του Παλαιοχωρίου κ. Λεωνίδα Υφαντίδη.



0000000HV

Media

Camera-Photos-Editing: Halkidiki Voice / Metron Design Studio
Last modified onΤρίτη, 06 Ιουνίου 2017 19:30