ΟΛΥΝΘΟΣ ΟΛΥΝΘΟΥ - Ν. Π.Ο. Ν. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ 0-0 (VIDEO)

Featured ΟΛΥΝΘΟΣ ΟΛΥΝΘΟΥ - Ν. Π.Ο. Ν. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ 0-0 (VIDEO) Photos: Halkidiki Voice / Metron Design Studio

000SOTHRHS Γράφει: Σωτήρης Θωμαδάκης - Ρεπορτάζ: Halkidiki Voice / MDS

Μόνο το γκολ έλειψε από το παιχνίδι του Γηπέδου ''Νάκης Αυγέρης'', που είχε πολύ καλό ρυθμό σε όλη του σχεδόν τη διάρκεια, αλλά καλύτερο θέαμα στην επανάληψη. Πάντως αν κάποια από τις δύο ομάδες άξιζε περισσότερο τη νίκη, βάσει των ευκαιριών που δημιούργησε, αυτή ήταν σίγουρα η Όλυνθος, σ' ένα παιχνίδι ιστορικό για την ίδια, στην επιστροφή της δηλαδή στην Α' κατηγορία, μετά από απουσία 35 χρόνων. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι είχαν να αντιμετωπίσουν και τις απουσίες των Ν.Κατσόγλου, Ρεσούλι, ενώ και ο Κατσαμακίδης αγωνίστηκε για λίγα λεπτά, αφού δεν ξεπέρασε ακόμα πρόβλημα τραυματισμού του.

Το πρώτο μισό του α' μέρους ήταν σχετικά ισορροπημένο, αλλά στο δεύτερο οι γηπεδούχοι πήραν την πρωτοβουλία.
- Στο 11' ο Σκέμπι, παρ' όλο που βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση βιάστηκε, με το τελείωμά του να στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Μπέλου.
- Στο 13', μετά από λάθος του Καραγκιοζίδη, ο Αργυρίου βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση εντός περιοχής του Πανισκάκη, με τον γκολκήπερ της Ολύνθου να μπλοκάρει το αριστερό συρτό σουτ του μέσου του Νέου Π.Ο.Ν.Κ.
- Ένα λεπτό αργότερα, μετά από ωραία συνεργασία των φιλοξενουμένων, ο Αργυρίου έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Μπλέντι με πλασέ στην κίνηση, έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πανισκάκη.
- Στο 23', μετά από εκτέλεση φάουλ του Κεφάλα, η κοντινή κεφαλιά του αφύλαχτου στο σημείο του πέναλτι , αλλά μάλλον αιφνιδιασμένου Μελίσση, πέρασε έξω από το αριστερό δοκάρι του Μπέλου, στην πιο καλή στιγμή και των δύο ομάδων στο πρώτο μέρος.
- Στο 38' ο Βαλμάρσκι, ευρισκόμενος στην δεξιά γωνία της περιοχής του Μπέλου, έκανε το δεξί σουτ με την μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 39' ο Σαραγιώτης την τελευταία στιγμή πρόλαβε τον Βαλμάρσκι, ύστερα από σέντρα του Αποστολάκη από αριστερά και μετά από ωραία συνεργασία των παικτών της Ολύνθου.

00000019

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και σε διάστημα τριών λεπτών έχασαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες.
- Στο 57' μετά από σέντρα του Σκέμπι από δεξιά, η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Μ.Πανισκάκη, με τον αρχηγό των γηπεδούχων να κάνει το κοντρόλ, το τελείωμα του όμως έστειλε την μπαλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπέλου.
- Στο 60' ο έμπειρος γκολκήπερ της Καλλικράτειας απέκρουσε σωτήρια σε πλασέ, πάνω στην κίνηση του Μ.Πανισκάκη, ύστερα από κάθετη πάσα του Μελίσση.
- Στο 76' και πάλι ο Μ.Πανισκάκης, ευρισκόμενος παράλληλα προς την εστία, πρόλαβε την έξοδο του Μπέλου, ''τσίμπησε'' την μπάλα, με τον πορτιέρο των φιλοξενουμένων να τον ανατρέπει και τον Σημαιάκη να σφυρίζει το αναμφισβήτητο πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ''παθών'' στέλνοντας όμως την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
- Στο 80' ο Μπλέντι επιχείρησε το σουτ από το ύψος της περιοχής του Ν.Πανισκάκη, με την μπάλα να περνάει ξυστά άουτ από το δεξί δοκάρι.

Καλύτεροι από τους γηπεδούχους οι Καράι, Καραγκιοζίδης, Κεφάλας, Σκέμπι και Μ.Πανισκάκης, ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Τσίνγκας, Ποτουρίδης, Κουτσάι, Σαραγιώτης και Νταντάμης.
Καλή η διαιτησία του Σημαιάκη και των βοηθών Κελάζογλου και Μαυροπούλου.

00000020

ΟΛΥΝΘΟΣ ΟΛΥΝΘΟΥ (Χρήστος Νεοφώτιστος): Ν.Πανισκάκης, Σάγγος, Αποστολάκης, Καράι, Καραγκιοζίδης, Βέντζιος, Μελίσσης, Κεφάλας, Σκέμπι (87' Μουρμούρης), Μ.Πανισκάκης, Βαλμάρσκι (79' Γεραντζής).
ΝΕΟΣ Π.Ο. ΝΕΑΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ (Γιώργος Αμανατίδης): Μπέλος, Τσίνγκας (86' Χρυσογονίδης), Ποτουρίδης, Κουτσάι, Σαραγιώτης, Νταντάμης, Αργυρίου (73' Κατσαμακίδης), Νεστορόπουλος, Φαιτατζόγλου, Μπλέντι, Καραπαύλος (69' Ζαμπούρης).0000000HV

Media

Camera-Photos-Editing: Halkidiki Voice / Metron Design Studio
Last modified onΔευτέρα, 25 Σεπτέμβριος 2017 00:29