ΠΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ - ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ 3-0 (VIDEO)

Featured ΠΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ - ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ 3-0 (VIDEO) Photos: Halkidiki Voice / Metron Design Studio

Διεξήχθη προχθές Πέμπτη στο Κλειστό Γυμναστήριο των Ν. Μουδανιών, ο αγώνας βόλλεϋ ανδρών μεταξύ της τοπικής ομάδας του ΠΟΜ και του Θεραϊκού Θέρμης, στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β' Εθνικής Κατηγορίας της ΕΠΕΣ Θεσσαλονίκης.

Η φετινή ομάδα του Μανώλη Ροδοβίτη με αρκετά νέα πρόσωπα προερχόμενα από τα τμήματα υποδομής του ΠΟΜ, πλαισιωμένα από παλιούς έμπειρους αθλητές, δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα, απέναντι σε μια ομάδα που στάθηκε με αξιώσεις στο τερραίν.

00000061

Η νεανική ομάδα του ΠΟΜ κατέχει ήδη την τέταρτη θέση στη βαθμολογία, πίσω από τους Παναθλητικό, Περσέα και Δόξα Αγίου Παύλου και με υποθήκη το πλούσιο δυναμικό της και παρόμοιες εμφανίσεις, ελπίζει βάσιμα στην επίτευξη των στόχων της, που είναι η συμμετοχή της αρχικά στα play off και η άνοδός της στην Α2 στη συνέχεια.

Τα σετ: 25-17, 25-21, 25-15
Διαιτητές: Σταυριανίδης Θ. - Γιώγιου Α.
Γραμματεία: Γιώγιου Ν.

ΠΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ: Ροδοβίτης, Αρβανίτης, Διαμαντής, Μωραϊτόπουλος, Χατζηιορδάνου, Τσαχλάρης, Τσιόπουλος, Τερτίρογλου, Δούκας, Κασκανιώτης, Σκουριάς, Κεχαγιάς, Θωμαδάκης.
ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ: Ευλογημένος, Αβραμίδης, Συμεωνίδης, Κολτσιάκης, Ταραράς, Κρατίδης, Κεβρεκίδης, Γκούμας, Γκεμιτζής, Πετρίδης, Δημιάνης.



0000000HV

Media

Camera-Photos-Editing: Halkidiki Voice / Metron Design Studio
Last modified onΔευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017 15:26