ΟΛΥΝΘΟΣ ΟΛΥΝΘΟΥ - Μ.Κ. ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ 2-1 (VIDEO)

Featured ΟΛΥΝΘΟΣ ΟΛΥΝΘΟΥ - Μ.Κ. ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ 2-1 (VIDEO) Photos: Halkidiki Voice / Metron Design Studio

000SOTHRHS Γράφει: Σωτήρης Θωμαδάκης - Ρεπορτάζ: Halkidiki Voice / Metron Design Studio

Πιο αποτελεσματική η Όλυνθος Ολύνθου πέτυχε σημαντική νίκη με 2 - 1 επί των Μ.Κ Στρατωνίου, στο Γήπεδο ''Νάκης Αυγέρης'' και συνεχίζει την αήττητη πορεία της, ευρισκόμενη στην δεύτερη θέση, δύο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Π.Ο. Τρίγλιας. Αντίθετα το Στρατώνι γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα, με το ίδιο σκορ μάλιστα και υποχώρησε στην έκτη θέση, παραμένοντας στους επτά βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι, παρ'όλο που δεν έφτασαν στα επίπεδα απόδοσης προηγούμενων εμφανίσεών τους, ευτύχησαν να μετουσιώσουν σε γκολ τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, ενώ και η αμυντική τους γραμμή, όποτε χρειάστηκε λειτούργησε εγκαιρα, αποτρέποντας την δημιουργία ιδιαίτερων φάσεων από τον αντίπαλο. Από την άλλη οι παίκτες του Γιώργου Κεφαλά είχαν πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και την κατοχή της στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Αυτό όμως δεν μεταφράστηκε στις ανάλογες κλασσικές ευκαιρίες, ενώ η άμυνα ''συνελήφθη κοιμώμενη'' στα δύο τέρματα των γηπεδούχων. Πάντως κομβική ήταν η μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Τσέκου για τα Μεταλλεία, αφού αν έφερναν το σκορ στα ίσια μέσα σε τρία λεπτά, τότε θα αποκτούσαν και το ψυχολογικό πλεονέκτημα ενόψει της συνέχειας, μια και είχε ακόμα περίπου τριάντα λεπτά παιχνιδιού.

- Στο 4', μετά από ωραία συνεργασία των παικτών των γηπεδούχων, το σουτ του Κεφάλα από το ύψος της περιοχής, πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ράπτη.
- Στο 10' μετά από ενέργεια του Μετάι από δεξιά, η κοντινή προβολή του Αγγ. Παπαδόπουλου πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ν.Πανισκάκη.
- Στο 17' ο Σκέμπι μετά από μακρινή πάσα του Κεφάλα, βρέθηκε αμαρκάριστος στα δεξιά της επίθεσης των γηπεδούχων και αφού μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε εύστοχα τον Ράπτη, ανοίγοντας το σκορ για την Όλυνθο.
- Στο 30' ο Πανυτσίδης μετά από όμορφη ατομική προσπάθεια από αριστερά, έκανε το επικίνδυνο γύρισμα με τον Αντουέλ Καράι να προλαβαίνει τον ευρισκόμενο σε θέση βολής Αγγ.Παπαδόπουλο.

00000090

- Στο 47' ο Σκέμπι έκανε την ατομική προσπάθεια τροφοδοτώντας την κατάλληλη στιγμή τον ευρισκόμενο σε πλεονεκτική θέση και στα δεξιά Μαν.Πανισκάκη, με τον Ράπτη να αποκρούει στην πρώτη εκτέλεση του αρχηγού των γηπεδούχων, ο οποίος με δεύτερη προσπάθεια έστειλε την μπάλα στον ουρανό της εστίας, διπλασιάζοντας τα γκολ των γηπεδούχων.
- Στο 56' μάλιστα και σε νέα αντεπίθεση της Ολύνθου, νέο σουτ του Μ.Πανισκάκη από το ύψος της περιοχής του Ράπτη, πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
- Στο 59' και σε μια από τις πολλές εκτελέσεις κόρνερ του Ανέστη Μετάι από δεξιά, ο προωθημένος Παπάζογλου έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στην δεξιά γωνία του Ν.Πανισκάκη, μειώνοντας για το Στρατώνι.
- Στο 62' μάλιστα ο Μεμά επιχείρησε την ατομική προσπάθεια από δεξιά,έκανε το γύρισμα, αλλά το τελείωμα του επερχόμενου Τσέκου, από πολύ πλεονεκτική θέση και όντας αμαρκάριστος, πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ν.Πανισκάκη, στην μεγαλύτερη ευκαιρία των φιλοξενουμένων.
- Τέλος στο 77' και σε νέα αντεπίθεση των γηπεδούχων, το σουτ του Μ.Πανισκάκη, πάλι από το ύψος της περιοχής, βρήκε πρώτα το οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια κατέληξε άουτ.

00000091

Καλύτεροι από τους νικητές οι Καράι, Σάγγος, Καραγκιοζίδης, Σκέμπι, Αποστολάκης και Μ.Πανισκάκης, ενώ από το Στρατώνι οι Μεμά, Πανυτσίδης, Μετάι, Συρόπουλος και Παπάζογλου.
Πολύ καλός ο διαιτητής Αλέξανδρος Γρεβένης και οι βοηθοί Στέλιος Γούτας και Ελευθερία Μαυροπούλου.

00000089

ΟΛΥΝΘΟΣ ΟΛΥΝΘΟΥ (Χρήστος Νεοφώτιστος): Ν.Πανισκάκης, Σάγγος, Αποστολάκης, Καράι, Καραγκιοζίδης, Βέντζιος, Μελίσσης (80' Αυγέρος), Κεφάλας (64' λ.τρ Γεραντζής), Σκέμπι, Μ.Πανισκάκης (88' Ν.Μουρμούρης), Κωνσταντινίδης (46' Valmarski).
M.K. ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ (Γιώργος Κεφαλάς): Ράπτης, Μεμά, Κοκκινίδης (79' Ζολώτας), Παπάζογλου, Παπαζούδης, Συρόπουλος, Μετάι, Κοσμίδης (70' Λαδόπουλος), Αγγ.Παπαδόπουλος, Τσέκος (66' Καραχαλίδης), Πανυτσίδης.0000000HV

Media

Camera-Photos-Editing: Halkidiki Voice / Metron Design Studio
Last modified onΠέμπτη, 19 Οκτώβριος 2017 00:59