ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 7ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Featured ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 7ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Photos: Halkidiki Voice / Metron Design Studio [ΠΟ ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΑΣΤΗΡ Α. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 7-0]

000SOTHRHS Γράφει: Σωτήρης Θωμαδάκης - Ρεπορτάζ: Halkidiki Voice / Metron Design Studio

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η 7η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας ΕΠΣΧ-Bayline Ναυαγοσωστικής. Ο πρωτοπόρος Π.Ο. Τρίγλιας διεύρυνε το απόλυτο νικών, πετυχαίνοντας μάλιστα το σκορ της ημέρας, με το 7 - 0 επί του Αστέρα Αγίου Νικολάου. Ακολουθεί, πάντα στο -2 από την κορυφή, η Όλυνθος Ολύνθου, που επικράτησε με 4 - 0 του Τορωναίου Αφύτου. Σπουδαία νίκη και για το Νέο Π.Ο. Νέας Καλλικράτειας που πέρασε με 0 - 3 από την Ιερισσό, ''σπάζοντας'' ταυτόχρονα το μέχρι σήμερα αήττητο της έδρας της Ακάνθου. Πρώτο εκτός έδρας ''τρίποντο'' για το Στρατώνι που επικράτησε με 0 - 1 του Διγενή στο Γήπεδο ''Αβραάμ Παπαδόπουλος''. Πρώτος βαθμός και για τον Ηρακλή Νέας Φώκαιας που αναδείχθηκε ισόπαλος 2 - 2 με τον Π.Ο. Μουδανιών, μετά από ένα δραματικό φινάλε.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Π.Ο Τρίγλιας - Αστήρ Αγίου Νικολάου 7-0
ΌΛυνθος Ολύνθου - Τορωναίος Αφύτου 4-0
Άκανθος Ιερισσού - Νέος Π.Ο. Νέας Κάλ/τειας 0-3
Άρης Κασσανδρείας - Νίκη Πολυγύρου 1-0
Διγενής Λακκώματος - Τα Μ.Κ Στρατωνίου 0-1
Α.Ο.Σάρτης - Προποντίς Νέου Μαρμαρά 3-1
Αριστοτέλης Σταγ/Στρνικης - Αετός Βαρβάρας 1-0
Ηρακλής Νέας Φώκαιας - Π.Ο. Μουδανιών 2-2

Εξάλλου στο ντέρμπι του Νοτίου Ομίλου της Β' Κατηγορίας, ο Α.Ο. Σημάντρων ''έσπασε'' το αήττητο του Α.Ο. Χανιώτης, του οποίου επικράτησε με 2-1, στο Γήπεδο του Διονυσίου, που χρησιμοποίησε ως έδρα αυτή την αγωνιστική η ομάδα του Νίκου Χατζηστεργίου.



0000000HV

Last modified onΣάββατο, 28 Οκτωβρίου 2017 20:50