Α.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Ν. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ: Έμφαση στις υποδομές του βόλλεϋ (VIDEO)

Featured Α.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Ν. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ: Έμφαση στις υποδομές του βόλλεϋ (VIDEO) Photos: Halkidiki Voice / Metron Design Studio

Ο Α.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Ν. Καλλικράτειας, πρωταγωνιστεί εδώ και χρόνια στα πρωταθλήματα μπάσκετ του νομού, μάλιστα φέτος αγωνίζεται -ως περσινός πρωταθλητής- στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας.

Πριν 10 περίπου χρόνια ωστόσο, οι άνθρωποι του Συλλόγου δημιουργώντας την ανδρική ομάδα βόλλευ του Κένταυρου, άφησαν ως παρακαταθήκη την ανάπτυξη και αυτού του αθλήματος στη πόλη της Καλλικράτειας, με την δημιουργία και λειτουργία -εδώ και πέντε περίπου χρόνια- τμημάτων υποδομών βόλλεϋ, που σιγά -σιγά αρχίζουν να εμφανίζονται και μάλιστα να πρωταγωνιστούν στα οικεία πρωταθλήματα.

000000156

Σήμερα ο Κένταυρος διαθέτει τμήματα υποδομών mini βόλλεϋ, παγκορασίδων και κορασίδων, με 50 περίπου παιδιά από την πόλη της Καλλικράτειας και την γύρω περιοχή να επανδρώνουν τις ομάδες του, ενώ φιλοδοξία του Συλλόγου και του προπονητή του Ηλία Χατζηϊορδάνου είναι όχι μόνο να αυξηθούν τα παιδιά των τμημάτων υποδομής, αλλά και να πρωταγωνιστήσουν στα πρωταθλήματα της ΕΠΕΣ Θεσσαλονίκης, όπου αγωνίζονται οι ομάδες της Χαλκιδικής.

000000157

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας παγκορασίδων του Κένταυρου με την αντίστοιχη του Ατρομήτου Τριαδίου Θεσσαλονίκης, στον οποίο -για την ιστορία- η ομάδα της Καλλικράτειας νίκησε με 3-0 σετ, ο κ. Χατζηϊορδάνου μας μίλησε σχετικά με την προσπάθεια για την ανάπτυξη του βόλλεϋ στην Καλλικράτεια, τους στόχους και τις επιδιώξεις του Συλλόγου αλλά και τις προσωπικές του φιλοδοξίες, μη παραλείποντας να μιλήσει και για σημαντικές επιτυχίες αθλητών του σε ατομικό επίπεδο.

000000158

- Στο video που ακολουθεί, μπορείτε να παρακολουθήσετε την συνέντευξη του προπονητού του τμήματος βόλλεϋ του Κένταυρου Ηλία Χατζηϊορδάνου και στιγμιότυπα από την συνάντηση παγκορασίδων της προηγούμενης Κυριακής, Α.Σ. Κένταυρος - Μ.Α.Σ. Ατρόμητος Τριαδίου 3-0. 0000000HV

Media

Camera-Photos-Editing: Halkidiki Voice / Metron Design Studio
Last modified onΔευτέρα, 13 Νοέμβριος 2017 19:18