ΠΟ Τρίγλιας - Ν ΠΟ Ν. Καλλικράτειας 1-2 (VIDEO)

Featured ΠΟ Τρίγλιας - Ν ΠΟ Ν. Καλλικράτειας 1-2 (VIDEO) Photos: Halkidiki Voice / Metron Design Studio

000SOTHRHS Γράφει: Σωτήρης Θωμαδάκης - Ρεπορτάζ: Halkidiki Voice / Metron Design Studio

Ο Νέος Π.Ο. Νέας Καλλικράτειας ήταν αυτός που έδωσε τέλος στο απόλυτο νικών του Π.Ο. Τρίγλιας επικρατώντας στο ντέρμπι της ημέρας, εκτός έδρας μάλιστα, με 2 - 1. Έτσι η μάχη της κορυφής απέκτησε νέο ενδιαφέρον, με την ομάδα του Κώστα Γαλτσίδη προπορεύεται πάντα, την Όλυνθο να βρίσκεται στο -2 και την Καλλικράτεια στο -4.

Σε γενικές γραμμές έγινε ένα παιχνίδι χωρίς τις μεγάλες φάσεις, με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν την μάχη του κέντρου, χωρίς να επιτρέψουν ταυτόχρονα στους γηπεδούχους να γίνουν απειλητικοί. Το γεγονός ότι σε περίπτωση ήττας η ομάδα του Γιώργου Αμανατίδη θα έμενε στο -10 από την πρώτη θέση, την όπλισε με αποφασιστικότητα κάτι που αποτυπώθηκε καθαρά στον αγωνιστικό χώρο. Από την άλλη οι γηπεδούχοι, έχοντας αρκετά ατού τους σε μέτρια μέρα, δεν μπόρεσαν να βρουν τις λύσεις απέναντι στην πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία της Καλλικράτειας.

000000194

- Μόλις στο 4', μετά από σέντρα ακριβείας του Νταντάμη από δεξιά, ο Μπλέντι Λεσάι με καλοζυγισμένη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Καραίτη για το 0 - 1.
- Ένα λεπτό αργότερα ο Φαιτατζόγλου βρέθηκε σε επίκαιρη θέση, εντός περιοχής του Καραίτη αλλά καθυστέρησε, με τον Μπέσσα τελικά να αποτρέπει τον κίνδυνο.
- Στο 17' ο Μέτσι βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στον Κατσόγλου.
- Στο 41' ο Μπέλος μπλόκαρε σε γυριστή κεφαλιά του Μιλκούδη, ύστερα από σέντρα του Μπακαρόπουλου από δεξιά.

000000196

Στο 52' το εκτός περιοχής αριστερό σουτ του Ντιαλόσι στην κίνηση, πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καραίτη, ενώ στο 66' το δυνατό σουτ του ευρισκόμενου εντός περιοχής,αλλά πλάγια δεξιά Μέτσι,απομάκρυνε ο Μπέλος.
- Στο 71' και σε κόντρα επίθεση της Καλλικράτειας, ο Αθανασιάδης έκανε το αριστερό σουτ εντός περιοχής, ο Καραίτης απέκρουσε προσωρινά και στην επαναφορά ο Φαιτατζόγλου με νέο διαμόρφωσε το 0 - 2.
- Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 87' με κοντινή κεφαλιά-ψαράκι του Μπακαρόπουλου, ύστερα από σέντρα του Μέτσι από δεξιά.

000000195

Καλύτεροι από τους νικητές οι Λεσάι, Νταντάμης, Κουτσάι, Νεστορόπουλος και Τσίνγκας, ενώ από την Τρίγλια οι Μπακαρόπουλος, Πεχλιβανίδης, Μέτσι και Σαρβανίδης.
Πολύ καλή η διαιτησία του Σημαιάκη και των βοηθών Κελάζογλου και Χατζηδημητρίου.

Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ (Κώστας Γαλτσίδης): Καραίτης, Πίνε, Πεχλιβανίδης, Μπέσσας, Μιλκούδης, Βούλγαρης, Μπακαρόπουλος, Σαπανίδης (57' Δόμπρογλου), Μέτσι, Σπάσιτς (68' Καραδήμος), Σαρβανίδης.
ΝΕΟΣ Π.Ο. ΝΕΑΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ (Γιώργος Αμανατίδης): Μπέλος, Τσίνγκας, Ποτουρίδης (46' Καραπαύλος), Κουτσάι, Σαραγιώτης, Κατσόγλου (46' Ντιαλόσι), Κατσαμακίδης (88' λ.τρ Ζαμπούρης), Νταντάμης, Φαιτατζόγλου, Λεσάι, Νεστορόπουλος (62' λ.τρ Αθανασιάδης).0000000HV

Media

Camera-Photos-Editing: Halkidiki Voice / Metron Design Studio
Last modified onΔευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017 01:17