ΗΡΑΚΛΗΣ Ν. ΦΩΚΑΙΑΣ - Μ.Κ. ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ 0-3 (SLIDE SHOW)

Featured ΗΡΑΚΛΗΣ Ν. ΦΩΚΑΙΑΣ - Μ.Κ. ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ 0-3 (SLIDE SHOW) Photos:ΦΕΝΙΑ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ

000SOTHRHS Γράφει: Σωτήρης Θωμαδάκης - Ρεπορτάζ: Halkidiki Voice / Metron Design Studio

Επιστροφή στις εκτός έδρας νίκες για τα Μ.Κ. Στρατωνίου, που επικράτησαν με 0-3 στη Νέα Φώκαια του νεανικού Ηρακλή. Η ομάδα του Γιώργου Κεφαλά είχε να πανηγυρίσει νίκη μακριά από το Στρατώνι από το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017 και το 0-1 στο γειτονικό ντέρμπι, επί της Ακάνθου Ιερισσού. Βέβαια, όπως προαναφέραμε στο φινάλε του πρώτου γύρου, η βελτίωση των εκτός έδρας επιδόσεων είναι απαραίτητη για τα Μεταλλεία, ώστε να πλησιάσουν στην κορυφή, σε συνδυασμό βέβαια και με ενδεχόμενες απώλειες των ομάδων που προπορεύονται. Από την άλλη ο Ηρακλής επιβάλλεται να εντείνει τις προσπάθειές του για την συγκομιδή των βαθμών που απαιτούνται προκειμένου να μείνει ζωντανός στη μάχη της παραμονής.

000000291

- Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Άγγελος Παπαδόπουλος στο 31'.
- Στο 62' ο Ανέστης Μετάι έκανε το 0-2, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 77' ο Θωμάς Τσέκος, αφού πρώτα είχε κάθετο δοκάρι στο 71'.
Καλύτεροι από τους νικητές οι Μετάι, Συρόπουλος, Τσέκος και Αγγ.Παπαδόπουλος, ενώ από τους γηπεδούχους οι Βαχτανίδης, Τσαλδάρης, Πέρρος και ΝεστοράςΔιαιτητής ο Παπαδόπουλος με βοηθούς τους Χρυσαίδη και Τσαμτσίδη.

000000292

ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΕΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ (Γιάννης Τσαλδάρης): Τσιγγάνης, Nipolli, Βαχτανίδης, Τσαλδάρης, Μιγδάνης, Ευθυμιάδης, Πέρρος (77' Στεφανίδης), Νεστοράς, N'Doi, Murati, Τσακίρογλου (84' Σχοινάς).
Μ.Κ. ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ (Γιώργος Κεφαλάς): Ράπτης, Μεμά, Μετάι (84' Paco), Παπαζούδης, Παπάζογλου, Συρόπουλος, Πανυτσίδης, Τσέκος (81' Βουδούρης), Αγγ.Παπαδόπουλος, Κοσμίδης (81' Κοκκινίδης), Τσομπανίδης (58' Dashi). 0000000HV

Media

Photos: ΦΕΝΙΑ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ - Editing: HALKIDIKI VOICE
Last modified onΤρίτη, 09 Ιανουάριος 2018 15:26