ΟΛΥΝΘΟΣ ΟΛΥΝΘΟΥ - Π.Ο ΤΡΙΓΛΙΑΣ 1-1 (VIDEO)

Featured ΟΛΥΝΘΟΣ ΟΛΥΝΘΟΥ - Π.Ο ΤΡΙΓΛΙΑΣ 1-1 (VIDEO) Photos: HALKIDIKI VOICE / METRON DESIGN STUDIO

000SOTHRHS Γράφει: Σωτήρης Θωμαδάκης - Ρεπορτάζ: Halkidiki Voice / Metron Design Studio

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον γκολκήπερ των γηπεδούχων Μιχάλη Σουνά, Όλυνθος Ολύνθου και Π.Ο. Τρίγλιας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1 - 1, στο Γήπεδο ''Νάκης Αυγέρης''.
Αυτή ήταν η δεύτερη εκτός έδρας ισοπαλία για την ομάδα του Λεωνίδα Υφαντίδη, στα τρία τελευταία παιχνίδια, αφού μέχρι το 2 - 2 στα Μουδανιά μετρούσαν εννέα συνεχόμενες νίκες μακριά από την Τρίγλια. Μεσολάβησε βέβαια η ευρεία νίκη στον Άγιο Νικόλαο, η δέκατη εκτός για τον Π.Ο Τρίγλιας, αλλά το σημερινό ντέρμπι είχε αρκετά κοινά με το αντίστοιχο των Μουδανιών, πριν τρεις αγωνιστικές. Μιλάμε κυρίως για το φινάλε, αφού και πάλι κρίθηκε στις καθυστερήσεις, μόνο που σήμερα η ευκαιρία ήταν της Τρίγλιας αλλά την έχασε.

000000433

Το πρώτο μέρος, στο μεγαλύτερό του διάστημα, είχε πολύ καλό ρυθμό χωρίς όμως τις ανάλογες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.
- Στο 23' το σουτ του Καραγκιοζίδη από πλεονεκτική θέση κόντραρε στον Πίνε, με την μπάλα να περνάει κόρνερ, λίγο εκτός του αριστερού δοκαριού του Μαλαμή.
- Στο 25', μετά από εκτέλεση φάουλ του Σπάσιτς, ο Μπακαρόπουλος πήρε την γυριστή κεφαλιά και ο Γιάννης Μπέσσας με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ για την Τρίγλια.

000000432

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την Όλυνθο να έχει την υπεροχή στο πρώτο τέταρτο, αλλά η Τρίγλια ήταν αυτή που απείλησε πρώτη στο 60', με τον Σουνά να νικάει στο τετ-ατετ τον Μπακαρόπουλο, ο οποίος αρχικά έχασε το κοντρόλ.
- Στο 65' οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε σπρώξιμο του Karaj στον Μπακαρόπουλο, αλλά ο Δραγάτης έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι .
- Στο 67' ο Ευθύμης Valmarski επιχείρησε την ατομική προσπάθεια και με δεξί καλοζυγισμένο σουτ εκτός περιοχής, έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Μαλαμή, φέρνοντας το ματς στα ίσια.
Από εκεί και πέρα το παιχνίδι πήρε έναν τρελό ρυθμό, με την Τρίγλια να έχει την υπεροχή και τις ευκαιρίες, ενώ οι γηπεδούχοι ανέβηκαν ψυχολογικά και προσπάθησαν να απειλήσουν στην κόντρα, αλλά υστερούσαν στην τελική πάσα. Πάντως οι παίκτες του Χρήστου Νεοφώτιστου έδειχναν να έχουν περισσότερα ψυχικά αποθέματα, κάτι που φάνηκε σε πολλές προσωπικές μονομαχίες, ενώ είχαν και ''φύλακα άγγελο'' τον Μιχάλη Σουνά.

- Στο 74' λοιπόν ο γκολκήπερ των γηπεδούχων εκτινάχθηκε και κράτησε ανέπαφη την εστία του, σε κεφαλιά του Μπέσσα.
- Στο 87' το πλασέ του Μέτσι ύστερα από σέντρα του Δόμπρογλου, βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτύων, ενώ στο 90'+4 ο Σουνάς είπε ''όχι'' σε δυνατό σουτ του ίδιου εντός περιοχής.
- Φτάνουμε λοιπόν στο 90+8,αφού υπήρξαν καθυστερήσεις στις καθυστερήσεις λόγω του τραυματισμού του Ψευτογιώργου, με την Όλυνθο να ολοκληρώνει με δέκα το παιχνίδι,αφού είχαν γίνει όλες οι αλλαγές. Στο σημείο εκείνο ο διαιτητής Δραγάτης έδειξε το σημείο του πέναλτι, σε χέρι του Κεφάλα ύστερα από προσπάθεια του Σαρβανίδη. Την εκτέλεση της ''εσχάτης των ποινών'' ανέλαβε ο Στέφανος Σπάσιτς, με τον Μιχάλη Σουνά να πετάγεται στην αριστερή του πλευρά και να κρατάει το 1 - 1 για την Όλυνθο. Ταυτόχρονα ακούστηκε το τελευταίο σφύριγμα, εν μέσω αποθέωσης από τους φίλους των γηπεδούχων.

000000431

Καλύτεροι από την Όλυνθο, πέραν του Σουνά, οι Karaj, Ψευτογιώργος, Πανισκάκης, Αθανασιάδης και Valmarski, ενώ από τον Π.Ο Τρίγλιας οι Μπέσσας, Σαρβανίδης, Μιλκούδης, Σταυρόπουλος και Μπακαρόπουλος.
Πάντως αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους αγωνίστηκαν δείχνοντας ιδιαίτερη θέληση σ' έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο.
Διαιτητής ο Δραγάτης με βοηθούς τους Χριστάκογλου και Μαλανδρή.

OΛΥΝΘΟΣ ΟΛΥΝΘΟΥ (Χρήστος Νεοφώτιστος): Σουνάς, Karaj, Αποστολάκης (85' Αναστασιάδης), Ψευτογιώργος, Καραγκιοζίδης, Βέντζιος (81' Πασχαλίδης), Σάββας Αθανασιάδης, Κεφάλας, Γεραντζής (85' Πέπας), Πανισκάκης, Valmarski (77' Σάγγος).
Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ (Λεωνίδας Υφαντίδης): Μαλαμής, Πίνε, Πεχλιβανίδης, Μπέσσας, Μιλκούδης, Σαρβανίδης, Σταυρόπουλος (81' Μπαλικτσής), Σαπανίδης (77' Δόμπρογλου), Μεγαλοοικονόμου, Σπάσιτς, Μπακαρόπουλος (70' Μέτσι).

- Όσο για την κατάσταση του Ψευτογιώργου υπήρξαν αρχικά φόβοι για τραυματισμό του στην κάτω γνάθο και ας ελπίσουμε ότι ο πολύ καλός ποδοσφαιριστής της Χαλκιδικής θα επανέλθει το συντομότερο δυνατόν υγιής και δυνατός. Πάντως ο ίδιος, αρκετή ώρα μετά, αισθανόταν σαφώς καλύτερα από την στιγμή που αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο.



0000000HV

Last modified onΔευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018 01:09