Απόλλων Πόντου - Π.Ο. Τρίγλιας 1-1 (Περιγραφή)

Featured Απόλλων Πόντου - Π.Ο. Τρίγλιας 1-1 (Περιγραφή) Photos: Σωτήρης Θωμαδάκης

 

000 SOTHRHS 90 Γράφει: Σωτήρης Θωμαδάκης - Ρεπορτάζ: VOICE Web Channel

Έναν υπερπολύτιμο βαθμό απέσπασε νωρίτερα ο Π. Ο. Τρίγλιας, αφού αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου, στο εξ' αναβολής παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής του Βόρειου Ομίλου της Football League.
Πλέον ζητούμενο για την ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη είναι άλλος ένας στο κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με την πρωτοπόρο Βέροια, ώστε ο Π.Ο. Τρίγλιας να τερματίσει εντός της προνομιούχου οκτάδας και να συμμετάσχει τη νέα αγωνιστική περίοδο στην υπό διαμόρφωση νέα Super League 2.

TRIG2a

Στο σκορ προηγήθηκε ο Απόλλων στο 3' με τον Δεινόπαπα, αλλά η απάντηση του Π.Ο. Τρίγλιας ήταν άμεση, με τον Αλέξανδρο Δόρη να ισοφαρίζει στο αμέσως επόμενο λεπτό, σ' ένα αποτέλεσμα που έμελλε να είναι το τελικό, παρά τις εκατέρωθεν προσπάθειες στο υπόλοιπο του παιχνιδιού, κάτω από φοβερά αντίξοες συνθήκες, λόγω της αφόρητης ζέστης, σε συνδυασμό και με την υγρασία.
Ο Κώστας Γεωργιάδης υποχρεώθηκε να προχωρήσει νωρίς - νωρίς σε δύο αναγκαστικές αλλαγές, λόγω τραυματισμών των Αλεξάνδρου Δόρη στο 18' και Γιάννη Γαλούπη στο 36' και ας ευχηθούμε αμφότεροι να προλάβουν να είναι ετοιμοπόλεμοι για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με την Βέροια.

Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Δολιανόπουλος, Αμαραντίδης, Καλογέρης, Τουρσίδης, Παναγιώτου (72' Αντωνιάδης), Δεινόπαπας, Μουρατιδης (60'λ.τρ Χατζηαθανασίου), Βαφειάδης (68' Αρμενάκης), Λαμπίρης, Φράγκος.
Π. Ο. Τρίγλιας (Κώστας Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Γαλούπης (36' λ.τρ Στοΐνοβιτς), Βοσκόπουλος, Σγουρής, Παπαστεριανός, Ζγκούρι (75' Κεχαγιάς), Δόρης (18' λ.τρ Τσακμάκης), Τότσκα (75' Ευθυμιάδης), Ντούνγκα (75' Ξιφιλίνος), Σαρβανίδης.



 0000000HV

Last modified onΤετάρτη, 23 Ιουνίου 2021 23:29