Δηλώσεις του προπονητού της Τρίγλιας Κώστα Γεωργιάδη

Featured Δηλώσεις του προπονητού της Τρίγλιας Κώστα Γεωργιάδη Photos: VOICE Web Channel / Παναγιώτης Πάσχος

000 SOTHRHS 90 Γράφει: Σωτήρης Θωμαδάκης - Ρεπορτάζ: VOICE Web Channel

Αμέσως μετά τη λήξη του χθεσινού, νικηφόρου αγώνα του Π.Ο. Τρίγλιας επί της Α.Ε. Ποντίων Κοζάνης, ο προπονητής της ομάδας Κώστας Γεωργιάδης δήλωσε τα εξής :

"Ένας πολύ σημαντικός αγώνας για μας, γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα, η οποία είναι μεν χαμηλά, είναι τελευταία στην βαθμολογία, αλλά όποιος δει τα αποτελέσματα που έχει μέχρι τώρα, είναι αρκετά ανταγωνιστική, έχει κόψει βαθμούς από πάρα πολλές ομάδες και εντός και εκτός έδρας.
Γνωρίζαμε λοιπόν ότι θα βρούμε έναν δύσκολο αντίπαλο, συγκεντρωθήκαμε πάρα πολύ ολόκληρη την εβδομάδα στο πως θα καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, οι οποίοι μας δίνουν μια ανάσα για να πετύχουμε τον στόχο της οκτάδας και να είμαστε του χρόνου στην Super League 2 .
Όμως δεν έχει τελειώσει τίποτα, γιατί τα αποτελέσματα ήρθαν έτσι που είναι επιτακτική ανάγκη να πάρουμε στους δυο τελευταίους αγώνες βαθμούς, για να μπορέσουμε, πρώτα ο Θεός, να βρισκόμαστε εκεί που αυτή η ομάδα αξίζει να βρίσκεται, με την προσπάθεια που κάνει και με την τόση αγάπη που υπάρχει απ όλους και τους ποδοσφαιριστές και απ όλους τους ανθρώπους γύρω και τον κόσμο και την διοίκηση που σήμερα, παρόλη την μεγάλη πίεση που υπήρχε, στήριξαν την μεγάλη προσπάθεια που έγινε.

KOSGEO2
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους που βρίσκονται κοντά στην ομάδα. Θέλω να πω ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία και για την περιοχή μας, την περιοχή της Τρίγλιας και για το Νομό ολόκληρο, να πετύχει η ομάδα τον στόχο της και να έχει η Χαλκιδική μια ομάδα σε τόσο υψηλή κατηγορία, με τόσο ανταγωνισμό.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ όπως είπα και στον κόσμο και στους ποδοσφαιριστές μας, που έχουν πετύχει τόσο πολλά πράγματα και έχουν δώσει την ψυχή τους.
Ταυτόχρονα πρέπει να πω, για μια ακόμη φορά και την στήριξη της διοίκησης σε όλη αυτή την προσπάθεια που γίνεται και οφείλουμε να το τελειώσουμε, μέχρι το τέλος της εβδομάδας που μας έρχεται για να χαρούμε όλοι τόσο πολύ, το επιθυμούμε άλλωστε τόσο πολύ!"0000000HV