ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ ΝΕΟΥ ΜΑΡΜΑΡΑ - ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ 3-0 (VIDEO)

Featured ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ ΝΕΟΥ ΜΑΡΜΑΡΑ - ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ 3-0 (VIDEO) Photos: HALKIDIKI VOICE / METRON DESIGN STUDIO

000SOTHRHS Γράφει: Σωτήρης Θωμαδάκης - Ρεπορτάζ: Halkidiki Voice / Metron Design Studio

Η Προποντίδα Νέου Μαρμαρά στέφθηκε πρωταθλήτρια Χαλκιδικής στους παίδες για την περίοδο 2017-18, αφού επικράτησε με 3 - 0 της Ακάνθου Ιερισσού στον τελικό της διοργάνωσης, που έγινε στο Γήπεδο ''Νάκης Αυγέρης'' της Ολύνθου. Οι νεαροί άσσοι των δύο ομάδων προσέφεραν πολύ όμορφο θέαμα στους πολυάριθμους θεατές του τελικού, μέσα σε μια πανηγυρική ατμόσφαιρα.

000000683

Η Προποντίδα ευτύχησε να προηγηθεί πολύ νωρίς και ήταν κυρίαρχη σε όλο το πρώτο μέρος, διάστημα στο οποίο έκανε και το 2 - 0. Στην επανάληψη η Άκανθος είχε την υπεροχή, αλλά και κάποιες ευκαιρίες να μειώσει, κάτι που όμως δεν κατάφερε, δεχόμενη εντέλει και ένα τρίτο τέρμα λίγο πριν την εκπνοή, από μια Προποντίδα που ήταν πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις.

000000684

Αυτονόητα είναι τα συγχαρητήρια για την πρωταθλήτρια Προποντίδα και τον προπονητή της Αθανάσιο Γκοντίνο, που αρχίζει και ''δρέπει'' τους καρπούς της πολύ καλής προσπάθειας που γίνεται στον Μαρμαρά και που αριθμεί εκατό περίπου παιδιά. Τα ίδια όμως μπράβο ανήκουν και στην Άκανθο. Ας μην ξεχνάμε ότι η ομάδα του Χρήστου Δημητρακούδα ήταν φιναλίστ και στον τελικό των νέων, ενώ τα αποτελέσματα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στα τμήματα υποδομής της Ιερισσού είναι απολύτως εμφανή, αφού η πρώτη ομάδα απαρτίζεται μόνο από γηγενείς ποδοσφαιριστές. Επιπλέον οι παρουσίες σε τελικούς είναι συνεχείς κάθε χρονιά.

000000685

- Το σκορ άνοιξε στο 3' ο Παυλούδης με κοντινό πλασέ, ύστερα από ασίστ του Ψετογιώργου, ο οποίος διαμόρφωσε το 2 - 0 στο 23', με σέντρα-σουτ από δεξιά.
- Στο 31' ο Καραγιώργος πρόλαβε την έξοδο του Λειβαδιώτη, αλλά πλάσαρε άουτ, ενώ στο 41' το σουτ του Παυλούδη πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.
- Στο 43' ο Paloka βγήκε απέναντι από τον Λειβαδιώτη, έχοντας αρκετή απόσταση βέβαια, αλλά υποδείχθηκε προηγουμένως σε θέση οφ-σάιντ ο Καραγιώργος.
- Στο 57' ο Κοντομιχάλης Γ. ευνοήθηκε από τις κόντρες, ύστερα από ατομική προσπάθεια του Παυλούδη, αλλά το πλασέ του πέρασε λίγο έξω από την αριστερή συμβολή του Ταραζά.
- Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με κοντινό δυνατό σουτ του Λίτσο, ύστερα από εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια και ασίστ του Αλβανού.

000000686

Πολύ καλή η διαιτητική τριάδα των Κόκκινου, Παν.Μιχαλούδη και Χρυσέλη.

-Camera-Editing: Halkidiki Voice

ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ ΝΕΟΥ ΜΑΡΜΑΡΑ (Αθανάσιος Γκοντίνος): Λειβαδιώτης, Ψευτογιώργος, Κοντομιχάλης Κ, Μπατζής, Νίκολιτς, Λέκκας, Οικονόμου, Αλβανός, Παυλούδης, Πολύχρος, Καψιμάλης, Κοντομιχάλης Γ, Κοκκώνης, Λίτσο, Βεκόπουλος, Τσίτσος, Velollari, Πραβίτας.
ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ (Χρήστος Δημητρακούδας): Ταραζάς, Φόρας, Παπαθεολόγης Ε, Paloka, Κατσαντώνης, Κιάκης, Γκίρλος, Ψέμμας, Καραγιώργος, Μπάντης, Σταυρωθέντας, Μπρέλης, Αιβαζίδης, Καρίνας, Κάρλας, Τέλλης, Υψηλάντης, Θεοδοσίου, Παπαθεολόγης Ε, Ευθυμίου, Φουντούκης, Μπαλτζής.0000000HV