Τουρνουά ποδοσφαίρου υποδομών ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 2018 (VIDEO Slide Show I)

Featured Τουρνουά ποδοσφαίρου υποδομών ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 2018 (VIDEO Slide Show I) Photos: HALKIDIKI VOICE / METRON DESIGN STUDIO

Με μεγάλη επιτυχία διενεργήθηκε σήμερα το πρώτο τουρνουά Ομάδων Υποδομής της ΕΠΣ Χαλκιδικής στα γήπεδα Καλυβών και Ολύνθου με την συμμετοχή 35 ομάδων από όλη την Χαλκιδική και αθλητές γεννηθέντες τα έτη από 2003 μέχρι και 2011.

000000688

Όπως ανέφεραν ο πρόεδρος της Ένωσης Σταύρος Σαρηγιαννίδης και ο υπεύθυνος της διοργάνωσης Ισαάκ Εδιάρογλου, "η διοργάνωση είχε σαν βασικό στόχο να αναδείξει την αξία του αθλητισμού -και ειδικότερα του ποδοσφαίρου- στην καθημερινότητα του παιδιού της Χαλκιδικής" υπογραμμίζοντας ότι "η νίκη έχει βέβαια την σημασία της, αλλά η βαρύτητα της διοργανώτριας ΕΠΣΧ δόθηκε στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή ομάδων και συνεπώς παιδιών-αθλητών". Τόνισαν μάλιστα ότι "η σημερινή επιτυχία της διοργάνωσης ανοίγει τον δρόμο για την θεσμοποίησή της με βασικό στόχο την συνεχώς αυξανόμενη συμμετοχή ομάδων της Χαλκιδικής", ενώ δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν "τους γονείς των μικρών αθλητών και τους συλλόγους τους, τους φιλάθλους που παρακολούθησαν κάτω από δύσκολες καλοκαιριάτικες συνθήκες την όλη διοργάνωση, τους διαιτητές που πήραν μέρος σ' αυτήν και τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης που φρόντισαν και τελικά πέτυχαν ένα άρτιο αποτέλεσμα".

000000689

Nα σημειώσουμε ότι τα έσοδα από το προαιρετικό εισιτήριο εισόδου 2 Ευρώ, θα διατεθούν από την Ένωση για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα για την ενίσχυση των νηπιαγωγείων της παιδοογκολογικής κλινικής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Κύπελλα και μετάλλια απονεμήθηκαν στους πρωταθλητές και φιναλίστ κάθε κατηγορίας ενώ σε όλους αθλητές που πήραν μέρος απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα. Δόθηκαν ακόμη, βραβεία καλύτερου ποδοσφαιριστή και καλύτερου τερματοφύλακα ανά κατηγορία. Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Παπαδόπουλος, Τσόμτσος, Κόκκινος, Λεονταρίδης, Μιχαλούδης Π, Παπαοικονόμου, Παυλούδης, Κούρας και Αναστασιάδης, ενώ μέγας χορηγός του τουρνουά ήταν η εταιρεία Ι. ΕΔΙΑΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.

- Camera-Editing: Halkidiki Voice

* Θα ακολουθήσει και δεύτερο slide show με στιγμιότυπα και τις απονομές, σε νεότερη δημοσίευσή μας.0000000HV

Last modified onΚυριακή, 03 Ιούνιος 2018 23:45