Με στόχο το πρωτάθλημα η Καλλικράτεια (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Featured Με στόχο το πρωτάθλημα η Καλλικράτεια (ΕΙΚΟΝΕΣ) Photos: HALKIDIKI VOICE / METRON DESIGN STUDIO

Με νέο ΔΣ και τον Δημήτρη Κάλφα στο τιμόνι της ομάδας, ξεκίνησε δυναμικά ο Νέος ΠΟ ΝΚ για να καταγράψει και φέτος την εξαιρετική περσινή του πορεία, που του απέφερε το ένα από τα δύο τρόπαια της Χαλκιδικής, το Κύπελλο, με μία εκπληκτική νίκη στον τελικό του θεσμού επί της ομάδας "έκπληξη" της Γ' Εθνικής, του Άρη Παλαιοχωρίου με 2-0. Εξάλλου η ομάδα της Καλλικράτειας λίγο έλειψε να κάνει το νταμπλ, αφού η συνεπής της πορεία στο πρωτάθλημα την έφερε στον τελικό των play off με τον ΠΟ Τρίγλιας, τον οποίο δεν μπόρεσε τελικά να νικήσει.

000000787

"Στόχος μας το πρωτάθλημα" δηλώνει ο νέος Πρόεδρος της ομάδας κ. Καραπαναγιώτης, ενώ ο κ. Κάλφας έχοντας ήδη κάνει τις επιλογές του κινείται στο ίδιο μήκος κύματος, όπως άλλωστε και όλα τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου.

000000788

000000789

Στον Νέο ΠΟ ΝΚ θα δούμε και φέτος τους περισσότερους ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ: Μπέλος - Ν. Κατσόγλου - Ποτουρίδης - Ζαμπούρης - Τσίγκας - Σαραγιώτης - Νταντάμης - Κομνηνάκης - Κατσαμακίδης - Djaloshi - Lieshaj - Τσολακίδης, ανανέωσαν και για φέτος την συνεργασία τους με τον Σύλλογο, ενώ οι νεοαποκτηθέντες
- Αποστόλου
- Μήτσικας
- Βαλμάρσκυ
- Φαρμάκης
- Στ. Γράδος
- Δόμπρογλου
- Φιλιππίδης
- Ντραγκίεφ
- Μανελίδης
είναι βέβαιο ότι θα αυξήσουν καταλυτικά το "ειδικό βάρος" της ομάδας, προσδίδοντας πλην της δυναμικής και την απαραίτητη διάρκεια στην απόδοσή της, που θα την φέρουν στην επίτευξη του επιθυμητού.

0000007910000000HV

Last modified onΠαρασκευή, 03 Αύγουστος 2018 20:26