ΠΟ ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ 0-0 (VIDEO)

Featured ΠΟ ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ 0-0 (VIDEO) Photos: HALKIDIKI VOICE / METRON DESIGN STUDIO
 

Σε ένα αρκετά καλό και δυνατό παιχνίδι, ο τοπικός ΠΟ Τρίγλιας και ο φιλοξενούμενος Θερμαϊκός Θέρμης έφυγαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα από το Δημοτικό Στάδιο της πόλης.
Ο πολύ ζεστός καιρός δυσκόλεψε τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων, με τους προπονητές τους να χρησιμοποιούν όλους σχεδόν τους παίκτες που είχαν στην διάθεσή τους.

000000810

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε φάση προετοιμασίας και ο αγώνας όπως είναι φυσικό είχε αναγνωριστικό του βαθμού ετοιμότητας και προόδου των ποδοσφαιριστών χαρακτήρα, ενώ τις τεχνικές ηγεσίες απασχόλησε περισσότερο η τακτική και η προσαρμογή των παικτών, παρά η οποιαδήποτε διαμόρφωση του σκορ.
Για την ιστορία αναφέρουμε ότι η ομάδα της Τρίγλιας είχε χαμένο πέναλτυ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ η ομάδα της Θέρμης δοκάρι στο δεύτερο. Διαιτήτευσε ο Κούρας με βοηθούς τους Παπαδόπουλο και Μαυροπούλου.

000000812

ΠΟ ΤΡΙΓΛΙΑΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Καραΐτης, Ζώτος, Δούκας, Μπινίκος, Μιλκούδης, Λιόνης, Σαρβανίδης, Σουάνης, Σταυρόπουλος, Ντούνκα, Καραδήμος, Χότζα, Σγουρής Δ, Κεχαγιάς, Σγουρής Φ, Μερόλι, Εμμανουηλίδης, Γιώργης, Ιντρίζι, Γιαννακόπουλος, Μουτζίκος.

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ (Βασίλης Μπούρκας - Τάσος Δούμας): Αχαλινόπουλος, Μπικιάρης Ρ, Μαυρομάτης, Στεφανίδης, Κούτσι, Τρόκας, Κοσμίδης, Φάκκας, Ράτζα, Τσάλα, Παναγιωτίδης, Μπικιάρης Ν, Χαραλαμπίδης, Κώστας, Τσιομπανίδης, Καμπάκης, Τόπτσι, Αμπατζίδης, Αχαλινόπουλος Κ.

- Στο video που ακολουθεί, παρακολουθήστε τα κυριότερα στιγμιότυπα του αγώνα. Θα ακολουθήσει νεότερη ανάρτησή μας με φωτορεπορτάζ από την συνάντηση σε νέο video-slideshow.

- Camera-Editing: Halkidiki Voice0000000HV

Last modified onΚυριακή, 26 Αύγουστος 2018 01:23