ΟΛΥΝΘΟΣ ΟΛΥΝΘΟΥ - Ν ΠΟ Ν ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ 0-1 (HIGHLIGHTS VIDEO)

Featured ΟΛΥΝΘΟΣ ΟΛΥΝΘΟΥ - Ν ΠΟ Ν ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ 0-1 (HIGHLIGHTS VIDEO) Photos: HALKIDIKI VOICE / METRON DESIGN STUDIO

Ενδιαφέρων ο χθεσινός φιλικός στο "Νάκης Αυγέρης" της Ολύνθου, με τις ομάδες να βρίσκουν σιγά-σιγά τους ρυθμούς τους και να παρουσιάζονται όλο και καλύτερες στους αγωνιστικούς χώρους.

Η Όλυνθος παρά τις απουσίες παικτών της παρουσίασε αρκετά καλή εικόνα και θα μπορούσε να είχε πετύχει τέρμα σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις τετ-α-τετ του Μυλωνά με τον Μπέλλο, με τον προπονητή της Χρήστο Νεοφώτιστο να χρησιμοποιεί όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του και να δηλώνει ότι μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος η ομάδα του θα είναι απολύτως έτοιμη.

Η ομάδα του Δημήτρη Κάλφα με το μυαλό της στο επικείμενο Super Cup της Κυριακής με τον ΠΟ Τρίγλιας, πραγματοποίησε καλή εμφάνιση αφήνοντας σαφείς υποσχέσεις για το μέλλον. Το γκολ της συνάντησης -προϊόν εξαιρετικής συνεργασίας όλης σχεδόν της επιθετικής γραμμής- πέτυχε στο 22' ο Κατσαμακίδης, ενώ ο Ν ΠΟ ΝΚ θα μπορούσε να έχει διπλασιάσει τα τέρματά του με τον Πανισκάκη στο πρώτο μέρος και τον Σουνά στο δεύτερο να πραγματοποιούν από δύο πολύ δύσκολες επεμβάσεις.

Διαιτητής ο Κούρας με βοηθούς τους Κατραντζή και Χριτσέλη.

ΟΛΥΝΘΟΣ ΟΛΥΝΘΟΥ (Χρήστος Νεοφώτιστος): Πανισκάκης, Αποστολάκης, Ψευτογιώργος, Καραγκιοζίδης, Βέντσιος, Μυλωνάς, Γεραντζής, Πέππα, Σολομωνίδης, Σουνάς, Μουρμούρης Ν, Μουρμούρης Γ.

Ν ΠΟ Ν ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ (Δημήτρης Κάλφας): Μπέλλος, Νταντάμης, Αποστόλου, Κατσόγλου, Φιλιππίδης, Κατσαμακίδης, Βαλμάρσκι, Λιεσσάϊ, Ντιαλόσι, Μήτσικας, Κομνηνάκης, Δόμπρογλου, Τσίγκας, Τσολακίδης, Γράδος, Ζαμπούρης.

- Δείτε στο video που ακολουθεί τις κυριότερες φάσεις του χθεσινού φιλικού

- Camera-Editing: Halkidiki Voice0000000HV

Last modified onΚυριακή, 02 Σεπτέμβριος 2018 23:51