ΟΛΥΝΘΟΣ ΟΛΥΝΘΟΥ - ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ 0-5 (VIDEO)

Featured ΟΛΥΝΘΟΣ ΟΛΥΝΘΟΥ - ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ 0-5 (VIDEO) Photos: HALKIDIKI VOICE / METRON DESIGN STUDIO

000SOTHRHS Γράφει: Σωτήρης Θωμαδάκης - Ρεπορτάζ: Halkidiki Voice / Metron Design Studio

Ο Άρης Παλαιοχωρίου επικράτησε με 0-5 της Ολύνθου στο φιλικό παιχνίδι που έγινε το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στο Γήπεδο ''Νάκης Αυγέρης''. Η ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο, εν όψει της ιδιαίτερα απαιτητικής χρονιάς που ακολουθεί, ενώ πέτυχε πέντε πολύ όμορφα τέρματα. Από την άλλη το συγκρότημα του Χρήστου Νεοφώτιστου, παρά την ήττα από έναν εμφανώς ανώτερο αντίπαλο, άφησε θετικά μηνύματα για την επανάληψη της εξαιρετικής περσινής της πορείας που την έφερε στην τρίτη θέση της κατάταξης του πρωταθλήματος.

- Το σκορ άνοιξε στο 22' ο Κώστας Σκέμπι με ξαφνικό γυριστό αριστερό σουτ,ύστερα από σέντρα του Χαρίση από αριστερά.
- Στο 37' ο Ηλίας Ιγνατίδης, σχεδόν με πανομοιότυπο τρόπο έκανε το 0-2, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Στόικου, πάλι από αριστερά.
- Το 0-3 έκανε και πάλι ο Σκέμπι στο 43' με κοντινό πλασέ, ύστερα από ασίστ του Δημήτρη Κωτάκη.

- Στο 49' ο Αλωπούδης έκανε το 0- 4 ολοκληρώνοντας ιδανικά την πολύ όμορφη ατομική προσπάθειά του.
- Το τελικό 0-5 διαμόρφωσε στο 81' ο Κεφαλάς με κοντινό πλασέ, έπειτα από ασίστ του Παραστατίδη.
Διαιτητής ήταν ο Παπαδόπουλος με βοηθούς τους Τσώμτσο και Κόκκινο.

ΟΛΥΝΘΟΣ ΟΛΥΝΘΟΥ (Χρήστος Νεοφώτιστος): Πανισκάκης, Πανανός, Μουρμούρης Νίκος, Αποστολάκης, Καραγκιοζίδης, Βέντζιος, Αθανασιάδης, Πέπας, Γεραντζής, Μυλωνάς, Σολωμονίδης. Αγωνίστηκαν επίσης οι Αναστασιάδης, Μουρμούρης Ελευθέριος, Μουρμούρης Ιωάννης, Σουνάς, Στερμούγκου, Kerjota.

ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ (Ανδρέας Παντζιαράς): Γιώτας, Γκαγκάνης, Χαρίσης, Μπάμπουρας, Ταΐρης, Στόικος, Σκέμπι, Μάνιος, Ιγνατίδης, Δημητρακόπουλος, Κωτάκης. Έπαιξαν ακόμα οι Βασιλειάδης, Παραστατίδης, Μουστάκας, Λαγόντζος, Παπάς, Κυπαρισσάς, Κεφαλάς, Τσιντογιάννης, Αλωπούδης. Δεν αγωνίστηκαν προληπτικά οι Αποστολάς και Σιμόνι, οι οποίοι αντιμετώπιζαν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών και ο Ανδρέας Παντζιαράς προτίμησε να τους προφυλάξει.

-Camera-Editing: Halkidiki Voice0000000HV

Last modified onΣάββατο, 15 Σεπτέμβριος 2018 21:21