updated 7:48 AM EEST, May 17, 2024
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ:

Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 2-1 (VIDEO ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ)

Featured Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 2-1 (VIDEO ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ) Photos: HALKIDIKI VOICE

000SOTHRHS Γράφει: Σωτήρης Θωμαδάκης - Ρεπορτάζ: Halkidiki Voice / Metron Design Studio

Μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι, τόσο σε ρυθμό όσο και σε φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, ο Π.Ο Τρίγλιας έφτασε στην δεύτερη εντός έδρας ανατροπή, μέσα σε δέκα ημέρες, επικρατώντας του πολύ καλού Μακεδονικού με 2 - 1, χάρη σε τέρμα του νεοαποκτηθέντα Γρηγόρη Ευθυμιάδη στο 90'.

000001083

- Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και στο 4' ο Παλαβράκης μπλόκαρε σε σουτ του Γαρύφαλλου, εντός περιοχής.
- Στο 6' μετά από συνεργασία με τον Γαρύφαλλο, ο Χατζηκωνσταντίνου έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Μούσα αφού έκανε ένα γρήγορο κοντρόλ σε πρώτο χρόνο, έπιασε το δυνατό δεξί σουτστέλνοντας την μπάλα στην δεξιά πλευρά της εστίας του Παλαβράκη ανοίγοντας έτσι το σκορ για τον Μακεδονικό.
- Στο 11' μετά από εκτέλεση φάουλ του Λιόνη, ο Σαρβανίδης βρέθηκε στο έδαφος, με τον διαιτητή Μπεκιάρη να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι.
- Στο 15' όμως μετά από προσωρινή απόκρουση του Οικονομόπουλου,σε δυνατό δεξί σουτ του Ντούνγκα από το ύψος της περιοχής, στην επαναφορά ο Δημήτρης Σουάνης, με κοντινό πλασέ,έφερε το ματς στα ίσια.
- Από εκεί και πέρα, παρά τον πολύ καλό ρυθμό του παιχνιδιού, η πιο καλή στιγμή καταγράφηκε στο 42 και ήταν για την ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη, με τον Παλαβράκη να μπλοκάρει σε κεφαλιά του Μούσα πάνω στην κίνηση, ύστερα από σέντρα του Γαρύφαλλου από δεξιά.

000001084

Οι παίκτες του Κώστα Γεωργιάδη κυριάρχησαν στο πρώτο μισό του δευτέρου μέρους, διάστημα στο οποίο θα μπορούσαν κάλλιστα να πάρουν το προβάδισμα.
- Στο 49' ο Οικονομόπουλος ''νίκησε'' στο τετ-α-τετ τον Ντούνγκα, σώζοντας με τα πόδια την εστία του, ενώ στο 51' ο ευρισκόμενος επίσης σε θέση βολής Σουάνης καθυστέρησε, με αποτέλεσμα να τον προλάβει ο Τσιαμπάζης και να παραχωρήσει το κόρνερ.
- Στο 58' μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή του Παλαβράκη, το αριστερό σουτ του Τσουκάνη από πλεονεκτική θέση, πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.
- Στο 59' το τελείωμα του Ντούνγκα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Οικονομόπουλου, ενώ στο 63' το σουτ του Λιόνη πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

000001085

- Στο 74' ήταν η σειρά του Παλαβράκη να πει ''όχι'' σε εντός περιοχής πλασέ του Καμπεράϊ, μπλοκάροντας με διπλή προσπάθεια.
- Στο 81' σε μαρκάρισμα του Μπέσσα επί του Καμπεράϊ ο Μπεκιάρης καταλόγισε φάουλ, με την παράβαση όμως να φαίνεται ότι σημειώθηκε εντός περιοχής.
- Στο 88' ο Σαρβανίδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Λιόνη, αλλά ο Καρδιτσιώτης ρέφερι ακύρωσε το γκολ σημειώνοντας επιθετικό φάουλ του Πάλλα.
- Το φινάλε θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως ''χιτσκοκικό'', αλλά σίγουρα ευχάριστο για την ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη, αφού στο 90' και μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Οικονομόπουλου, η μπάλα ''στρώθηκε'' στον Γρηγόρη Ευθυμιάδη,ο οποίος με δεξί σουτ την έστειλε στα δίχτυα, αφού πρώτα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι.

-Camera-Photos-Editing: Halkidiki Voice 

Π.Ο.ΤΡΙΓΛΙΑΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Ζώτος, Μενεγκάλι, Σγουρής (76' Ευθυμιάδης), Μπέσσας, Μουτζίκος (86' Καρατζάογλου), Σουάνης (90' +1' Βελισσάρης), Σαρβανίδης, Σταυρόπουλος (66' Πάλλας), Ντούνγκα, Λιόνης.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Λεωνίδας Μπίλης): Οικονομόπουλος, Χατζηκωνσταντίνου, Τριανταφυλλίδης (78' Γεωργιάδης), Λαβιδάς, Δήμου (46' Καμπεράϊ), Ζαφειρίδης, Μούσα, Γαρύφαλλος, Καρλόπουλος, Τσουκάνης, Τσιαμπάζης.



0000000HV

0000000eGUIDE1

Last modified onΠέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019 20:38