ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (VIDEO)

Featured ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (VIDEO) Photos: HALKIDIKI VOICE

Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πολυγύρου στον Πολύγυρο, η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων του Νομού, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το ΔΣ της Ένωσης και δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της και τα Μέσα της Χαλκιδικής.

000001146

Το σημαντικότερο γεγονός της χρονιάς για την λειτουργία της Ένωσης, όχι μόνον για τις εγκρίσεις των απολογισμών και του επόμενου προϋπολογισμού, αλλά κυρίως για την αμφίδρομη ενημέρωση και την υποβολή προτάσεων από τα Σωματεία-μέλη, πραγματοποιήθηκε -όπως και πέρυσι- κατά την πρώτη σύγκληση, χωρίς δηλαδή να χρειαστεί επαναληπτική συνεδρίαση, αφού παρίσταντο νόμιμα τα 35 από τα 58 Σωματεία και συνεπώς η απαρτία για την έναρξη των εργασιών ήταν δεδομένη.

000001142

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΧ κ Σταύρος Σαρηγιαννίδης, κάνοντας τον Διοικητικό απολογισμό, γνωστοποίησε και επίσημα την μεταβολή στις διενέργειες των Πρωταθλημάτων για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο, με την σύσταση Α1 και Α' Κατηγορίας με 12 ομάδες η κάθε μία και της Β' Κατηγορίας με δύο Ομίλους και αριθμό Σωματείων ανάλογα με τις αιτήσεις συμμετοχής, χωρίς να αποκλείσει την σύσταση και τρίτου Ομίλου αν είναι απαραίτητος για την εύρυθμη λειτουργία σε συνδυασμό με τις συμμετοχές που θα δηλωθούν.

000001141

Ο κ. Σαρηγιαννίδης αναφέρθηκε στην ομιλία του στα θέματα που αντιμετωπίστηκαν κατά τη χρονιά που πέρασε, τα σχετικά με την παροχή Πρώτων Βοηθειών στα γήπεδα, τους ανθρώπους που την υλοποιούν και την εκπαίδευσή τους και την Ασφάλιση Υγείας των ποδοσφαιριστών, ενώ υπογράμμισε ότι στη διάρκεια λειτουργίας του το νέο ΔΣ της Ένωσης, πέτυχε να μειώσει τα λειτουργικά της έξοδα σε ποσοστό πάνω από 50%, τονίζοντας ότι "...στόχος της Ένωσης δεν είναι η αποταμίευση χρημάτων, αλλά να διοχετεύει τα όποια της έσοδα πίσω στα Σωματεία-μέλη". Στο πλαίσιο μάλιστα αυτό, ανακοίνωσε ότι "από την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά τα παράβολα συμμετοχής στα Πρωταθλήματα ανά Κατηγορία και στο Κύπελλο Χαλκιδικής, θα είναι σημαντικά μειωμένα".
Την ομιλία του Προέδρου ακολούθησαν οι οι τυπικές διαδικασίες της Συνέλευσης και οι ψηφοφορίες με ομόφωνη έγκριση Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού του έτους 2018.

- Στο video βλέπετε ένα μικρό απόσπασμα από την ομιλία του Προέδρου Σ. Σαρηγιαννίδη

- Camera-Editing: Halkidiki Voice0000000HV

0000000eGUIDE1

Last modified onΠέμπτη, 21 Φεβρουάριος 2019 01:46