ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ - ΜΚ ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ 1-0 (VIDEO ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ)

Featured ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ - ΜΚ ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ 1-0 (VIDEO ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ) Photos: HALKIDIKI VOICE

Η Νίκη Πολυγύρου επιβλήθηκε χθες των ΜΚ Στρατωνίου με 1-0 κι έβαλε τέλος στην εδώ και μερικές αγωνιστικές συγκατοίκησή τους στην 2η θέση του πίνακα της βαθμολογίας. Παραμένει έτσι μόνη δεύτερη στο -4 από την Καλλικράτεια και συνεχίζει να βλέπει "μπαράζ", όπως βέβαια και το Στρατώνι που με την τρίτη θέση και το -7, παραμένει εντός στόχου και με το δυναμικό που διαθέτει είναι ικανό να διατηρηθεί και να βελτιώσει την θέση του. Ο αγώνας ήταν ένα πραγματικό ντέρμπυ στο οποίο κυριάρχησε η δύναμη και ενίοτε η σκοπιμόπτητα, με τις τεχνικές αρετές των δύο ομάδων να περνούν σε δεύτερη μοίρα. Στόχος η επίτευξη ενός τέρματος, που συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις κρίνει και το αποτέλεσμα. Ωστόσο οι φίλαθλοι παρακολούθησαν ένα αρκετά καλό παιχνίδι, το οποίο κέρδισε τελικά η Νίκη που κατάφερε να διατηρήσει την διαφορά του ενός τέρματος μέχρι το τέλος.

000001173

Η ομάδα του Άκη Στόϊκου με μεγαλύτερη προσοχή στην άμυνά της και αντεπιθέσεις, είχε την ευκαιρία να αποσπάσει την ισοπαλία δύο λεπτά πριν το τέλος με τον Λεμονή, ενώ θα μπορούσε να προηγηθεί στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τον Καρνόπουλο.
Στον αντίποδα η ομάδα του Γιώργου Βούλγαρη, αναμφίβολα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και επισκεπτόταν με αξιώσεις πιό τακτικά τα αντίπαλα καρέ, ενώ και στην άμυνά της ήταν αρκετά αποτελεσματική όπως άλλωστε δείχνει και το αποτέλεσμα. Οι ευκαιρίες ωστόσο δεν ακολούθησαν την υπεροχή της, με τον έμπειρο τερματοφύλακα του Στρατωνίου να πραγματοποιεί αρκετές επεμβάσεις που απέτρεψαν την δημιουργία κινδύνων κι ένα δεύτερο γκολ, με το γκολ του Συρόπουλου από εξαιρετική εκτέλεση μακρυνού φάουλ, να παραμένει μέχρι το τέλος το κριτήριο της νίκης.

000001174

- Στο 27' έχουμε ακούσιο χέρι του Λεμονή εντός περιοχής, μετά από βαθιά μπαλιά στον Χατζηστεργίου, που ήταν χθες η αιχμή του δόρατος.
- Στο 30' εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ του Βούλγαρη δημιούργησε επικίνδυνη κατάσταση στο δεύτερο δοκάρι του Κυρίδη, με τους Συρόπουλο και Χλιάπα να μην προλαβαίνουν την κεφαλιά. Ήταν η καλύτερη στιγμή της Νίκης μεχρι την στιγμή εκείνη.
- Στο 38' ο Χατζηστεργίου κερδίζει κόρνερ, με τον Κυρίδη να μπλοκάρει δύσκολα στο δεύτερό του δοκάρι.
- Στο 43' μετά από εκτέλεση πλαγίου, ο Παυλάτος βρίσκει αριστερά τον Καρνόπουλο, που στέλνει την μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Αικατερινάρη, σε μιά πολύ καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους.

000001172

- Στο 53' ο Χατζηστεργίου κερδίζει φάουλ από δεξιά. Ο Συρόπουλος εκτελεί από πολύ πλάγια όπως πρέπει, με την μπάλα να αναπηδά αρχικά μέσα στη μικρή περιοχή και να βρίσκει δίχτυα στην συνέχεια, με επιθετικούς και αμυντικούς απλώς να την παρακολουθούν. Αυτό ήταν και το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση.
- Στο 61' ο διαιτητής δίνει συνέχεια στο παιχνίδι, σε ανατροπή του Πανισκάκη εντός περιοχής.
- Στο 63' ωραία σέντρα-σουτ του Λεμονή από δεξιά, καταλήγει στον ουρανό της εστίας του Αικατερινάρη.
- Στο 80' γυριστό του Ιβάνωφ έξω από την περιοχή και στο κέντρο της, μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Κυρίδης, σε μιά πολύ καλή στιγμή για τους γηπεδούχους.
- Στο 88' πολύ δυνατό σουτ του Λεμονή μέσα από την περιοχή, αποκρούει αρχικά ο σε κατάλληλη θέση ευρισκόμενος Αικατερινάρης, ο οποίος στην εξέλιξη της φάσης μπλοκάρει, στην πιό σημαντική χθεσινή στιγμή για το Στρατώνι.

Από την Νίκη ξεχώρισαν οι Χατζηστεργίου, Συρόπουλος, Ιβάνωφ, Βούλγαρης, Παπαφλωράτος και από την ομάδα του Στρατωνίου οι Κυρίδης, Λεμονής, Παυλάτος, Κυπαρισσάς, Μεμά και Κάνιος.
Διαιτητής ο Μίλτος Παπαδόπουλος με βοηθούς τους Χριστάκογλου και Χρυσαΐδη.

- Camera-Editing: Halkidiki Voice

ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ): ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΑΡΗΣ, ΑΣΤΕΡΙΑΔΗΣ, ΧΛΙΑΠΑΣ, ΖΟΥΝΗΣ ( 69' ΤΣΙΟΤΡΑΣ), ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΝΙΣΚΑΚΗΣ (79' ΜΑΡΘΑΣ), ΙΒΑΝΩΦ (94' ΚΑΡΑΤΖΙΟΒΑΛΗΣ), ΧΑΤΖΗΣΤΕΡΓΙΟΥ (87' ΔΑΜΔΑΛΗΣ), ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ, ΚΑΡΑΪ, ΠΑΠΑΦΛΩΡΑΤΟΣ.

ΜΚ ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ (ΑΚΗΣ ΣΤΟΪΚΟΣ): ΚΥΡΙΔΗΣ, ΛΕΜΟΝΗΣ, ΚΥΠΑΡΙΣΣΑΣ (81' ΖΩΓΡΑΦΟΣ), ΠΑΝΟΥΣΗΣ (92' ΚΑΛΟΓΡΗΑΣ), ΤΣΟΥΡΗ, ΣΤΑΘΩΡΗΣ (57' ΤΣΑΚΕΛΙΔΗΣ), ΚΑΝΙΟΣ, ΜΕΜΑ, ΚΑΡΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΟΥΚΑΝΗΣ, ΠΑΥΛΑΤΟΣ.0000000HV

0000000eGUIDE1

Last modified onΔευτέρα, 04 Μάρτιος 2019 23:20