ΝΕΟΣ Π.Ο. ΝΕΑΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ - ΑΝΘΕΜΟΥΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ 2-0 (VIDEO ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ)
- Published in Αθλητικά
Γράφει: Σωτήρης Θωμαδάκης - Ρεπορτάζ: Halkidiki Voice / Metron Design Studio
Έχοντας την υπεροχή σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο Νέος Π.Ο.Νέας Καλλικράτειας επικράτησε με 2 - 0 του Ανθεμούντα Γαλάτιστας και συνεχίζει την πορεία του προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Οι παίκτες του Δημήτρη Κάλφα είχαν σαν κινητήριους μοχλούς τους Ταχματζίδη, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος αλλά και δημιουργός του πρώτου τέρματος και Τόσκα,που άνοιξε τον δρόμο για το τελικό 2 - 0, ενώ συμπαραστάτες στο δημιουργικό κομμάτι ήταν οι Σπάσιτς και Lieshaj, με τον δεύτερο να είναι και ο σκόρερ της αναμέτρησης.
Από την άλλη το συγκρότημα του Γιάννη Κάρτα παρουσιάστηκε καλογυμνασμένο και αξιόμαχο και έδειξε ότι δίκαια βρίσκεται ένα βήμα από την παραμονή και συμμετοχή στην υπό διαμόρφωση νέα Α1 της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Δύο είναι οι στιγμές που θα θυμόμαστε πιο έντονα από το πρώτο 45λεπτο.
- Πρώτα στο 29', με τον Ταχματζίδη μετά από εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια, να σερβίρει έτοιμο γκολ στον Blendi Lieshaj, ο οποίος από κοντά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.
- Στο 38' ο Γιώργος Κομνηνάκης ολοκλήρωσε την ατομική του προσπάθεια με ωραίο σουτ, από το ύψος της περιοχής, ''υποχρεώνοντας'' τον Στέφανο Σεβαστά να διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Οι παίκτες της Καλλικράτειας μπήκαν πολύ δυνατά στο δεύτερο μέρος, επιδιώκοντας ένα δεύτερο γκολ που θα έκανε ακόμα πιο εύκολη την ''υπόθεση'' νίκη.
- Στο 46' ο έμπειρος γκολκήπερ του Ανθεμούντα μπλόκαρε σε κοντινό πλασέ του Κομνηνάκη στην κίνηση, ενώ στο 47' έσωσε με τα πόδια σε τετ-α-τετ του Lieshaj.
- Στο 50' και μετά από νέα ατομική προσπάθεια ο Ταχματζίδης έβγαλε σε θέση βολής τον Κομνηνάκη, ο οποίος πρόλαβε την έξοδο του Σεβαστά, αλλά το πλασέ του πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.
- Στο 62' το μακρινό σουτ του Λιάκου πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ταμπού.
- Στο 63' ο Ταχματζίδης με εξαιρετική αλλαγή παιχνιδιού, βρήκε αμαρκάριστο τον Djaloshi από αριστερά, ο τελευταίος έκανε το γύρισμα και ο Lieshaj έστειλε την μπάλα πρώτα στο δεξί δοκάρι και στην συνέχεια στα δίχτυα του Σεβαστά, παρά την προσπάθεια του Ακριτίδη.
- Στο 64' μετά από γυριστή κεφαλιά του Λιάκου, ο Zέφι έπιασε νέα, με τον Ταμπό να μπλοκάρει.
- Στο 68' ο Λιάκος επιχείρησε ωραίο μπάσιμο από αριστερά στην περιοχή του Ταμπού,αλλά το επίσης αριστερό τελείωμα του έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ίσως στην καλύτερη στιγμή για τους φιλοξενούμενους.
- Από εκεί και πέρα στο 78' ο Βασίλης Μπακαρόπουλος ολοκλήρωσε την ατομική του προσπάθεια, με το σουτ του να περνάει έξω από το αριστερό δοκάρι.
Κορυφαίος των νικητών ο Ταχματζίδης, ενώ τον ακολούθησαν σε απόδοση οι Tocka, Lieshaj, Σπάσιτς και Αποστόλου, ενώ από τον Ανθεμούντα ξεχώρισαν οι Froku, Λιάκος, Σουάνης, Ακριτίδης και Peqi.
Διαιτητής ο Δημητριάδης με βοηθούς τους Σχοινά και Νάνου.
ΝΕΟΣ Π.Ο.ΝΕΑΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ (Δημήτρης Κάλφας): Ταμπός, Μπακαρόπουλος (90' Αλεξάκης), Djaloshi, Κατσόγλου, Τέλλος, Αποστόλου, Ταχματζίδης, Tocka (79' Χότζα), Κομνηνάκης, Lieshaj (75' Στόϊκος), Σπάσιτς (84' Μποντόλας).
ΑΝΘΕΜΟΥΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ (Γιάννης Κάρτας): Σεβαστάς, Τσαλικίδης, Παπαδάκης (60' Γούσιος), Πλάτσκος, Ακριτίδης, Σιμώνης, Σουάνης, Froku, Ζέφι( 73' Παπαζάχος), Λιάκος (84' Λιάρος), Peqi (79' Ματσούκης).
Related items
-
ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΦΥΤΟΥ - Ν ΠΟ Ν ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ 7-0 (VIDEO HIGHLIGHTS)
-
Ν ΠΟ Ν ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ Ν ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ 0-1 (VIDEO ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ)
-
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΕΜΟΥΝΤΑ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ ΣΤΗΝ Ε.Π.Ο.
-
ΟΛΥΝΘΟΣ ΟΛΥΝΘΟΥ - ΑΝΘΕΜΟΥΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ 2-1 (VIDEO ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ)
-
ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ - ΑΝΘΕΜΟΥΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ 3-1 (VIDEO)