ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ - Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ 0-1 (διεκόπη στο 48')

 Γράφει ο Σωτήρης Θωμαδάκης

Λόγω της έντονης βροχόπτωσης, που μετέτρεψε αρκετά σημεία του αγωνιστικού χώρου του Γηπέδου του Μακεδονικού σε... λίμνες, διακόπηκε ο αγώνας του Π.Ο.Τριγλιας με τον Μακεδονικό, στο 48' και ενώ το σκορ ήταν στο 0 - 1 για την ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη.

Το κυριότερο πρόβλημα, σύμφωνα με τον διαιτητή της αναμέτρησης Τζουμαλακη από την Ε.Π.Σ Σερρών, ήταν ότι δεν φαινόταν οι πλάγιες γραμμές. Ο αγώνας, εφόσον βέβαια επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, θα συνεχιστεί αύριο Δευτέρα από το λεπτό της διακοπής.

Όσον αφορά το σκηνικό του μέχρι το 48' διεξαχθέντος παιχνιδιού, πρώτος απείλησε ο Μακεδονικός, με το μακρινό σουτ του Καπαγιαννιδη να χτυπάει στην δεξιά συμβολή των δοκών του Παλαβρακη στο 11'.

Ο Π.Ο Τρίγλιας άνοιξε το σκορ στο 36 με κεφαλιά του Ζώτου, από το ύψος της μικρής περιοχής, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Ευθυμιάδη από αριστερά.

Στο 43' ο Μακεδονικός έχασε μεγάλη ευκαιρία, με τον αμαρκαριστο Γεωργιάδη να αστοχεί εξ επαφής, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Τσουκανη και αδράνεια της άμυνας της Τρίγλιας.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ντουνγκα αστόχησε σε τετ-α-τετ, ενώ δύο λεπτά αργότερα είχαμε την διακοπή.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Παπαϊωάννου) Τοτολιδης, Τσιαμπαζης, Λεονογλου, Γεωργιάδης, Λαβιδας, Ζαφειριδης, Καπαγιαννιδης, Δοιρανλης, Τσουκανης, Καρλοπουλος, Νικολαιδης.

Π. Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ (Κώστας Γεωργιάδης) Παλαβρακης, Ζώτος, Λιονης, Μπεσσας, Μιλκουδης, Καρατζαογλου, Ευθυμιάδης, Σαρβανιδης, Σουανης, Ντουνγκα, Σταυρόπουλος.