ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ - ΜΚ ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ 0-0 (VIDEO ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ)

Featured ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ - ΜΚ ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ 0-0 (VIDEO ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ) Photos: HALKIDIKI VOICE

000SOTHRHS Γράφει: Σωτήρης Θωμαδάκης - Ρεπορτάζ: Halkidiki Voice / Metron Design Studio

Σε ένα ακόμα κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι ο Διγενής Λακκώματος δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την έδρα του, μένοντας στην ''λευκή'' ισοπαλία κόντρα στα Μεταλλεία - Κασσάνδρας Στρατωνίου. Η ευκαιρία για την ομάδα του Γιώργου Παπαδόπουλου θεωρείται ακόμα πιο ''χ''αμένη, αφού βοηθήθηκε από την έκβαση των αγώνων των άλλων τριών ομάδων που έχουν τον ίδιο στόχο με τον Διγενή, δηλαδή την κατάκτηση της ενδέκατης θέσης και τελευταίας της παραμονής.

000001292

Ο αγώνας είχε δύο όψεις, με το πρώτο μέρος να είναι μέτριο, ενώ στο δεύτερο το ενδιαφέρον ανέβηκε αισθητά, όπως και ο ρυθμός, χωρίς αυτό το γεγονός όμως να μετουσιωθεί σε κάποιο τέρμα είτε από τους γηπεδούχους, που είχαν την υπεροχή είτε από τους φιλοξενούμενους, που έχασαν δύο κλασικές ευκαιρίες.
Πάντως οι άνθρωποι του Διγενή ''φωνάζουν'' για τον μη καταλογισμό πέναλτι από τον διαιτητή Αναστασόπουλο, σε εντός περιοχής χέρι του Κάνιου, ύστερα από σουτ του Γιαννακόπουλου στο 77'.

000001293

- Μόλις στο 1' ο Κιουλτζής με μακρινή εκτέλεση φάουλ, υποχρέωσε τον Μαχαιρά να διώξει δύσκολα σε κόρνερ.
- Στο 10', μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσουκάνη, το πλασέ του Μεμά έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Πουλίτση.
- Στο 41' σε καλοζυγισμένο σουτ του Κιουλτζή η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την δεξιά συμβολή των δοκών του Μαχαιρά.

000001295

- Στο 51' ο Πουλίτσης πραγματοποίησε σωτήρια επέμβαση σε κοντινό πλασέ του Τσούρι, ύστερα από ωραία συνεργασία του τελευταίου με τον Καρνόπουλο.
- Στο 58', μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή του Μαχαιρά, το σουτ του Κιουλτζή πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
- Στο 69' το πλασέ του Καρνόπουλου πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Πουλίτση.
- Στο 76' ο Γεωργαντάς, με μακρινή εκτέλεση φάουλ, υποχρέωσε τον Μαχαιρά να διώξει δύσκολα με γροθιές σε κόρνερ.
- Ένα λεπτό αργότερα υπενθυμίζουμε ότι εκτυλίχθηκε η επίμαχη φάση με τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για πέναλτι στο χέρι του Κάνιου, ύστερα από σουτ του Γιαννακόπουλου.
- Στο 81', στην πιο κλασική ευκαιρία του αγώνα, ο Καρνόπουλος βρέθηκε απέναντι από τον Πουλίτση λίγο πλάγια αριστερά, αλλά στο τελείωμα του η μπάλα χτύπησε πρώτα στο δεξί δοκάρι και στην συνέχεια, με πορεία παράλληλη προς την γραμμή της εστίας πέρασε άουτ.
- Στο 84', μετά από λάθος βολέ του Μαχαιρά η μπάλα έφτασε στον Σωτήρη Κωνσταντινίδη, ο οποίος,αφού την σταμάτησε, προσπάθησε γρήγορα να ''κρεμάσει'' τον ευρισκόμενο εκτός θέσης γκολκίπερ των φιλοξενουμένων, αλλά πέρασε λίγο εκτός αριστερού δοκαριού.
- Στο 87' ο Σέρα πρόλαβε να ''τσιμπήσει'' την μπάλα από τον Πανούση, αλλά το πλασέ του κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Μαχαιρά.
- Τέλος στο 90'+1' ο γκολκίπερ των Μεταλλείων πραγματοποίησε σωτήρια επέμβαση σε δυνατό σουτ του Τσίκο, ίσως στην καλύτερη ευκαιρία του Διγενή.
Καλύτεροι από τους γηπεδούχους οι Κιουλτζής, Σωτήρης Κωνσταντινίδης, Χρυσογωνίδης, Γεωργαντάς και Σιδηρόπουλος, ενώ από την ομάδα του Άκη Στόϊκου οι Καρνόπουλος, Μεμά, Τσούρι, Παυλάτος και Πανούσης.
Διαιτητής ο Κώστας Αναστασόπουλος με βοηθούς τον Γιώργο Χριστάκογλου και το Νίκο Σκούτα.

- Camera-Editing: Halkidiki Voice

ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ (Γιώργος Παπαδόπουλος): Πουλίτσης,Πέτρος Κωνσταντινίδης (46' Σέρα), Σιδηρόπουλος, Τσακλίδης, Γεωργαντάς, Κιουλτζής, Χρυσογωνίδης, Αρμενάκης (90'+2' Τζόβας), Πασχαλίδης, Σωτήρης Κωνσταντινίδης, Γιαννακόπουλος (86' Τσίκο).
Μ.Κ. ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ (Άκης Στόϊκος): Μαχαιράς, Λεμονής (54' Σταθώρης), Κυπαρισσάς (54' Ζωγράφος), Πανούσης, Τσακελίδης (82' Καλογριάς), Καρνόπουλος, Κάνιος, Μεμά, Τσούρι, Τσουκάνης, Παυλάτος.0000000HV

0000000eGUIDE1