Η Κ18 ΤΟΥ FC COSMOS ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΤΡΙΓΛΙΑΣ

Featured Η Κ18 ΤΟΥ FC COSMOS ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΤΡΙΓΛΙΑΣ PHOTOS: HALKIDIKI VOICE

 000SOTHRHS Γράφει: Σωτήρης Θωμαδάκης - Ρεπορτάζ: Halkidiki Voice

Η συνεργασία μεταξύ της Π.Α.Ε. ΤΡΙΓΛΙΑΣ και του COSMOS F.C. τμημάτων υποδομών και ανάπτυξης ποδοσφαίρου, είναι πλέον και επίσημα γεγονός! Το τυπικό μέρος επισφραγίστηκε χθες το βράδυ στις εγκαταστάσεις του Cosmos F.C. στην Παραλία Διονυσίου, με τις υπογραφές των νεαρών ποδοσφαιριστών, που θα αγωνιστούν με την φανέλα της κορυφαίας εκπροσώπου του νομού μας στο αντίστοιχο πρωτάθλημα υποδομών Κ18 της νέας επαγγελματικής FOOTBALL LEAGUE.

COSM2

COSM3

Η παρουσία των γονέων των παιδιών έδωσε ιδιαίτερο '' χρώμα'' σε μία πολύ σημαντική στιγμή, τόσο γι' αυτά, όσο και για τους ίδιους βέβαια.
Του διαδικαστικού μέρους προηγήθηκαν οι χαιρετισμοί του υπεύθυνου και εκ των προπονητών του Cosmos F.C. Μιχάλη Στεργίου, ο οποίος σε συνεργασία πάντα με τους Λεωνίδα Ζωτάκη, Νίκο Χατζηκώστα και Χάρη Κουτσιούδη, θα έχει την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας.

COSM4

COSM5

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Τεχνικός Διευθυντής της Π.Α.Ε. Τρίγλιας Κώστας Σγουρής, καλωσορίζοντας στην νέα τους ομάδα τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και δίνοντάς τους ταυτόχρονα πολύτιμες συμβουλές, με βάση την πολύχρονή του εμπειρία σε όλες τις επαγγελματικές και όχι μόνο κατηγορίες του ''Βασιλιά των σπορ''.
Ακολούθησαν και ολοκλήρωσαν τους χαιρετισμούς, ο νέος Πρόεδρος της Π.Α.Ε. Τρίγλιας κ. Σταύρος Σγουρής και ο κ. Χρήστος Μήτσου εκ μέρους του Δ.Σ.

COSM6

Μέσα απ'αυτή τη συνεργασία το χαλκιδικιώτικο ποδόσφαιρο, πέρα από την κορυφαία συμμετοχή της Π.Α.Ε. Τρίγλιας στην επαγγελματική FOOTBALL LEAGUE, θα έχει την δυνατότητα να εκπροσωπηθεί και σε επίπεδο υποδομών και γιατί όχι κάποια απ'αυτά τα παιδιά να στελεχώσουν μελλοντικά και την πρώτη ομάδα.
Άλλωστε το σκεπτικό των ιθυνόντων της ομάδας είναι να υπάρχουν όλο και περισσότεροι ποδοσφαιριστές από την περιοχή μας. Οι περιπτώσεις των Ευθυμιάδη, Σαρβανίδη, Λεμονή, Δημήτρη και Φώτη Σγουρή μεταξύ άλλων, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

COSM7

Ας αναφέρουμε τελειώνοντας, τα ονόματα των νεαρών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι όπως και οι συνάδελφοί τους της πρώτης ομάδας της Τρίγλιας, θα αποτελέσουν τους ''πρεσβευτές'' της Χαλκιδικής σε όλη την ελληνική επικράτεια: Μπαλτατζής Σταύρος, Κουτσιούδης Δημήτρης, Γένης Πέτρος, Ηρακλός Παναγιώτης, Κουτρουμάνης Χρήστος, Κατσαρός Αλκιβιάδης, Ματάμης Οδυσσέας, Σουγιουλτζής Θεόδωρος, Μπιτλής Χρήστος, Μυκωνιάτης Ηλίας, Τσουλκανάκης Νεκτάριος, Ντοντσάκης Κωνσταντίνος, Καραγιάννης Χρήστος, Μιχαλούδας Αργύρης, Χαρισίου Μιχάλης, Τάπαλης Γεράσιμος, Λίτσι Κλέντιαν, Καρσελάτζε Γιώργος, Τοτάϊ Αρσένης, Κυπριώτης Αναστάσιος, Ζαρταλούδης Σίμος, Μπεκαούρι Αλέξανδρος, Κωνσταντινίδης Στράτος.

COSM8

Προπονητές στο νέο τμήμα της ΠΑΕ Τρίγλιας, παραμένουν οι Στεργίου Μιχάλης, Χατζηκώστας Νίκος, Ζωτάκης Λεωνίδας και Κουτσούδης Χάρης.

* Θα ακολουθήσει video με αποσπάσματα από την εκδήλωση της συμφωνίας των δύο ομάδων και τις ομιλίες των υπευθύνων τους.0000000HV

Last modified onΚυριακή, 08 Σεπτέμβριος 2019 02:49