Ν ΠΟ Ν ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ - ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ 0-0 (VIDEO ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ)

Featured Ν ΠΟ Ν ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ - ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ 0-0 (VIDEO ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ)

Το πάθος των παικτών, δεν έδωσε τελικά την νίκη στον Ν ΠΟ Ν Καλλικράτειας που παραχώρησε στην έδρα του λευκή ισοπαλία στον μαχητικό Θερμαϊκό της Θέρμης, που αγωνίστηκε με το ίδιο πάθος για την νίκη.

Η ομάδα του Δημήτρη Κάλφα πίεσε εξ' αρχής και στο πρώτο ημίωρο δημιούργησε προϋποθέσεις για να προηγηθεί με τον Δαγκούλη στο 6', τον Προβατίδη στο 28' και τον Ξανθόπουλο στο 31', ενώ ο Θερμαϊκός σταδιακά ισορρόπησε και στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου είχε τις δικές του καλές προσπάθειες με τον Δοξάκη στο 36' και τον Μαυρομάτη στο 40'.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Καλλικράτειας είχε την πρωτοβουλία, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και προϋποθέσεις να πετύχει τέρμα σε τουλάχιστον τέσσερις περιπτώσεις με Προβατίδη, Κιουρτσίδη, Χότζα και Παπαγεωργίου, ενώ ο Θερμαϊκός έχει στο ενεργητικό του την πολύ καλή ενέργεια της επιθετικής του γραμμής και το σουτ του Αχαλινόπουλου στο 70'.

000001621

- Στο 3' ο Γκέρι εντός περιοχής από εξαιρετική συνεργασία της επιθετικής γραμμής της Καλλικράτειας κόβεται από τον Ματακόϊα, το σουτ-απόκρουση του οποίου βρίσκει στο χέρι του Αγγελίδη, αφού πρώτα χτυπάει στο πόδι του αμυντικού του Θερμαϊκού. Ο διαιτητής συνεχίζει το παιχνίδι, ενώ οι παίκτες του ΝΠΟΝΚ ζητούν πέναλτυ.
- Στο 6', της απόκρουσης των αμυνομένων προ του Προβατίδη, επωφελείται ο Δαγκούλης εκτός περιοχής στον άξονα της εστίας του Παναγιωτίδη, που εξαπολύει ευθύβολο δυνατό συρτό σουτ, το οποίο μπλοκάρει ο τερματοφύλακας της Θέρμης που παρ' ολίγον να αιφνιδιαστεί.
- Στο 25' ο Μαυρομάτης από αριστερά επιχειρεί να βρει τον Αχαλινόπουλο στα δεξιά της επίθεσης, ο Συλλέκτης όμως προλαβαίνει τον επιθετικό της Θέρμης.
- Στο 28' ο Προβατίδης επιχειρεί βιαστικά να αιφνιδιάσει τον Παναγιωτίδη, με την μπάλα να περνάει αριστερά άουτ.
- Στο 31' την κάθετη μπαλιά προς τον Ξανθόπουλο κόβει ο Παναγιωτίδης στην γραμμή της περιοχής του με το κεφάλι, επεμβαίνοντας σωτήρια προ του επιθετικού τπου ΝΠΟΝΚ.
- Στο 36' μετά από εκτέλεση φάουλ από αριστερά, κεφαλιά του Δοξάκη που προλαβαίνει την έξοδο του Συλλέκτη, περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια του αντίπαλου τερματοφύλακα.
- Στο 40' ο Μαυρομάτης με ωραία ατομική προσπάθεια μπαίνει στην περιοχή του Συλλέκτη που εξ ίσου ωραία διώχνει σε ανεκμετάλλευτο κόρνερ.

000001622

- Στο 47' σουτ στην κίνηση του Προβατίδη με καλές προϋποθέσεις, περνάει ελάχιστα άουτ πάνω από τα δοκάρια του Παναγιωτίδη.
- Στο 52' κάθετη μπαλιά στον Προβατίδη, προλαβαίνει ο τερματοφύλακας της Θέρμης.
- Στο 64' σειρά του Συλλέκτη να επέμβει προ του Κράβαρη.
- Στο 65' φάουλ του Δαγκούλη από ανατροπή του Ξανθόπουλου εκτός περιοχής, περνάει άουτ.
- Στο 70' ωραία συνεργασία των παικτών της Θέρμης, βγάζει τον Αχαλινόπουλο σε θέση βολής, με το εξ ίσου ωραίο σουτ του τελευταίου να φεύγει ελάχιστα ψηλά άουτ. Στην φάση αυτή οι παίκτες του Θερμαϊκού ζήτησαν κόρνερ.
- Στο 73' ο νεοεισελθών Κιουρτσίδης δεν καταφέρνει να πλασάρει μετά από ωραίο γύρισμα του Κοσμίδη από δεξιά.
- Στο 74' έχουμε κεφαλιά του Τρόκα ψηλά άουτ, μετά από εκτέλεση φάουλ.
- Στο 87' ο Κιουρτσίδης με εξουδετερωμένο τον Παναγιωτίδη και ύστερα από γύρισμα του Χότζα από αριστερά, δεν κοντρολάρει την μπάλα όπως θα ήθελε με αποτέλεσμα να περάσει άουτ. Προηγήθηκε ωραία συνεργασία των δύο παικτών του ΝΠΟΝΚ και πλασάρισμα του Χότζα, που δημιούργησε σύγχυση στα καρέ του Παναγιωτίδη.
- Στο 89' ο Παπαγεωργίου επωφελείται απόκρουσης της άμυνας σε σουτ του Αποστόλου και σουτάρει από πλάγια δεξιά. Η μπάλα βρίσκει σε πόδι αμυντικού και στην συνέχεια στο πάνω μέρος των δοκαριών της Θέρμης, περνώντας άουτ.

-Camera- Photos-Editing: Halkidiki Voice Web Channel

000001623

Διαιτητής ο Παραδεισόπουλος, με βοηθούς τους Σαλτσίδη και Καλορόγιαννη, του Συνδέσμου Πιερίας.Στο 80' αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Μπατακόϊας.

Ν ΠΟ Ν ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ (Δημήτρης Κάλφας): Συλλέκτης, Κοσμίδης (72' λ.τρ. Μάμτζιος),Τριανταφυλλίδης, Δαγκούλης, Κύρκου, Αποστόλου, Ξανθόπουλος, Παπαγεωργίου, Προβατίδης (62' Κιουρτσίδης), Τότσκα, Παπακωνσταντίνου (75' Χότζα).
ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ (Δούμας, Μπούρκας): Παναγιωτίδης, Αγγελίδης, Ράντζα, Τρόκας, Μπατακόϊας, Δοξάκης, Αχαλινόπουλος (75' Ανδρεάκος), Μαυρομάτης (80' Φάκκας), Μπικιάρης Ρ, Χαραλαμπίδης (46' Μπικιάρης Ν), Κράβαρης.0000000HV

Last modified onΔευτέρα, 04 Νοέμβριος 2019 21:58