Νίκος Κουρέλλας: Οι δύο συνεχόμενες νίκες μας έχουν δώσει ψυχολογία!

Featured Νίκος Κουρέλλας: Οι δύο συνεχόμενες νίκες μας έχουν δώσει ψυχολογία! Photos: VOICE Web Channel

Όπως έχει καθιερωθεί εδώ και έξι Παρασκευές, ένας ποδοσφαιριστής του Π.Ο. Τρίγλιας δίνει μία μίνι συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ενόψει του αγώνα που ακολουθεί την Κυριακή. Σήμερα ήταν η σειρά του αριστερού οπισθοφύλακα Νίκου Κουρέλλα, ο οποίος κατέθεσε την άποψη του για το μεθαυριανό δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Νίκη Βόλου.

000001658

Σε ερώτηση για τον βαθμό δυσκολίας του συγκεκριμένου ματς ο Νίκος τόνισε :
"Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, οι δύο συνεχόμενες νίκες μας έχουν δώσει ψυχολογία, το δύσκολο όμως είναι να συνεχίσεις να έχεις τις καλές εμφανίσεις και τα καλά αποτελέσματα. Εμείς θέλουμε να το συνεχίσουμε, αυτός είναι ο στόχος μας, δεν πρέπει να επαναπαυθούμε στις δύο αυτές πρόσφατες νίκες. Η Νίκη Βόλου από την άλλη, προέρχεται από μία πολύ σημαντική νίκη, πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ δυνατό ματς. Εμείς εάν ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο που έχουμε και είμαστε σοβαροί σε όλη την διάρκεια του αγώνα, πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε απ' αυτό το παιχνίδι".

000001657 1

Ο αριστερός αμυντικός της Τρίγλιας ολοκλήρωσε αυτή τη μίνι συνέντευξη, στέλνοντας ένα μήνυμα στον κόσμο:
"Είναι πολύ σημαντικό να έρχεται ο κόσμος να μας στηρίζει. Εμείς πρέπει να κοιτάζουμε να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να φέρνουμε θετικά αποτελέσματα, για να προσελκύσουμε έτσι όλο και περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Το παιχνίδι της Κυριακής είναι πολύ σημαντικό, παίζουμε κόντρα σε μια ιστορική ομάδα, πιστεύω ότι θα είναι καλό να είναι δίπλα μας να μας στηρίξει, ώστε να καταφέρουμε όλοι μαζί να πάρουμε αυτό που πρέπει και θέλουμε". ΠΗΓΗ:(fb/TRIGLIA P.O.T.)0000000HV

Last modified onΠαρασκευή, 22 Νοέμβριος 2019 22:14