ΠΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ - ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 2-1 (VIDEO ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ)

Featured ΠΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ - ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 2-1 (VIDEO ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ) Photos: VOICE Web Channel

Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος του σταδίου των Μουδανιών δεν έδινε και πολλές υποσχέσεις, οι δύο χθεσινοί όμως αντίπαλοι διέψευσαν αυτήν την προοπτική και με την πολύ καλή τους απόδοση δικαιολόγησαν απολύτως την αγωνιστική του άνοδο ο γηπεδούχος και την μέχρι χθες κατοχή της δεύτερης θέσης η φιλοξενούμενη ομάδα. Παρουσίασαν έτσι στους αρκετούς χθες φιλάθλους ένα παιχνίδι δυνατό, με πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, τρία γκολ, δοκάρι και ...αγωνία, όπως άλλωστε αρμόζει στην προϊστορία των δύο κλασικών μονομάχων της Χαλκιδικής.

000001662

Οι δύο ομάδες μπήκαν με το ίδιο πάθος στον αγωνιστικό χώρο, σταδιακά όμως στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΟΜ πήρε την πρωτοβουλία και με μια απόδοση απ' τα ...παλιά, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες καταφέρνοντας να αξιοποιήσει δύο από αυτές και να προηγηθεί με δύο τέρματα.

Στο δεύτερο μέρος ωστόσο λίγες φορές επισκέφθηκε τα καρέ της Νίκης, η οποία εκμεταλλευόμενη την αγωνιστική υποχώρηση των γηπεδούχων κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και προς την λήξη πέτυχε ένα τέρμα και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για την ισοφάριση, χωρίς όμως να την πετύχει. Έτσι νικητής αναδείχθηκε ο ΠΟΜ με 2-1, βελτιώνοντας την θέση του στην κατάταξη και δημιουργώντας ψυχολογία επιτυχούς αντιμετώπισης της δύσκολης συνέχειας. Από την άλλη η Νίκη, μπορεί να έχασε τον αγώνα, διατηρεί όμως την επαφή της με την κορυφή και με υποθήκη την καλή της απόδοση προσβλέπει και αυτή με αισιοδοξία στο μέλλον.

000001663

- Στο 16' εξαιρετικός συνδυασμός των παικτών του ΠΟΜ, με τον Ραφαέλα να βρίσκει αριστερά τον Παναγιωτόπουλο, που αλλάζει παιχνίδι στα δεξιά. Ο Αθανασιάδης στρώνει στον Καρσλίδη, του σουτ του οποίου επωφελείται ο Σάλλα που με σκαφτό γυριστό πλασέ σημειώνει το 1-0.
- Στο 19' έχουμε τον Σάλλα σε ρόλο δημιουργού, να μην πιάνει το σουτ όπως θα ήθελε και τον Λουϊζίδη να κινείται γρήγορα και να πλασάρει από το ύψος του πέναλτυ και λίγο δεξιά, πετυχαίνοντας το 2-0.
- Στο 24' μετά από ωραίο συνδυασμό όλης της επιθετικής γραμμής του ΠΟΜ, το δυνατό σουτ του Καρσλίδη καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των δικτύων του Τζουβάρα.
- Στο 29' ο Τζουβάρας προλαβαίνει τον Παναγιωτόπουλο μετά από βαθιά μπαλιά του Αρζουμανίδη.
- Στο 31' δυνατό σουτ του Βούλγαρη από μακρυνή απόσταση στον άξονα της αντίπαλης εστίας, περνάει ψηλά άουτ.
- Στο επόμενο λεπτό ο Τζουβάρας επεμβαίνει σωτήρια σε κόρνερ, όταν ο Καρσλίδης σουτάρει δυνατά από το ύψος της περιοχής.
- Στο 34' η ομάδα των Μουδανιών χάνει μοναδική ευκαιρία να διευρύνει το προβάδισμά της: Ο Ντόϊ μετά από ασίστ του Παναγιωτόπουλου εξουδετερώνει τον Τζουβάρα, το πλασέ του όμως διώχνει στην γραμμή η άμυνα της Νίκης.
- Στο 37' κεφαλιά του Μελίσση από πολύ ευνοϊκή θέση περνάει ψηλά άουτ. Προηγήθηκε σέντρα του Τσιότρα από δεξιά.

000001664

- Στο 51' δυνατό σουτ του Βούλγαρη έξω από την περιοχή, μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Ρόβας.
- Στο 57' έχουμε το δοκάρι της Νίκης από κεφαλιά του Καραβασίλη, μετά από εκτέλεση φάουλ από δεξιά.
- Στο 90'+1' η Νίκη μετά από ασφυκτική πίεση σημειώνει το τέρμα της: Ο Ζούνης από αριστερά σεντράρει στην περιοχή του Ρόβα. Οι αμυντικοί του ΠΟΜ δεν απομακρύνουν αποτελεσματικά, με τον Ζάγκα ύστερα από εξαιρετικό κοντρόλ και το ίδιο ωραίο γυριστό σουτ, να πετυχαίνει το γκολ και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής ο Αναστασόπουλος με πρώτο βοηθό τον Χριστάκογλου και δεύτερο τον Τσιρωνά.

- Camera-Photos-Editing: VOICE Web Channel

ΠΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ (Τριαντάφυλλος Μαχαιρίδης): Ρόβας, Αθανασιάδης (λ.τρ. Χατζηστεργίου), Αρζουμανίδης, Λουϊζίδης, Μανώλωφ, Ραφαέλας, Σέχου (80' Φιλιππίδης), Καρσλίδης, Ντόϊ (75' Πασαλής), Σάλλα, Παναγιωτόπουλος (55 λ.τρ. Νίνος).
ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ (Γιώργος Βούλγαρης): Τζουβάρας, Λυρτζής (46' Ζούνης), Χλιάπας, Παπαφλωράτος, Συρόπουλος, Βούλγαρης, Τσιότρας, Καραβασίλης (80' Σουσούρας), Μελίσσης, Γιώργη (66' Κυργιαφίνης), Ζάγκας.



0000000HV

Last modified onΚυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019 23:27