ΑΟ ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ - ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ 5-5 (VIDEO)

ΑΟ ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ - ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ 5-5 (VIDEO) Halkidiki Voice / Metron Design Studio

Οι μέρες προετοιμασίας των ομάδων φτάνουν σιγά-σιγά στο τέλος τους αφού το Σαββατοκύριακο που έρχεται θα διεξαχθούν οι αγώνες της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Χαλκιδικής και μετά ξεκινούν τα τρία πρωταθλήματα της Ένωσης Χαλκιδικής.

hvgifMEGALO

Στο πλαίσιο λοιπόν της προετοιμασίας τους, Σήμαντα και Βαρβάρα συναντήθηκαν την Κυριακή που πέρασε στο "Γεράσιμος Χάνος", σ' έναν αγώνα που σε γενικές γραμμές ευχαρίστησε τους φιλάθλους που τον παρακολούθησαν και παράλληλα προβλημάτισε τους δύο Συλλόγους που όπως και πέρυσι, ξεκινούν την φετινή χρονιά με αυξημένες απαιτήσεις και στόχο την διεκδίκηση και των δύο τίτλων.

Οι "χαλαρές" άμυνες και τα πολλά γκολ που δέχθηκαν ήταν το σημείο προβληματισμού των δύο προπονητών, που προσβλέπουν στους ποδοσφαιριστές που απουσίαζαν και κυρίως στην εντατικοποίηση του ρυθμού προετοιμασίας το μικρό διάστημα που απομένει. Το "δέσιμο" των ομάδων ήταν το δεύτερο ζητούμενο, αφού και οι δύο Σύλλογοι εμπλούτισαν το δυναμικό τους με αρκετούς νέους παίκτες, έμπειρους ωστόσο, που απλώς χρειάζονται χρόνο και παιχνίδια για να συμβάλουν στην ομοιογένεια του συνόλου.
Απ' την άλλη, οι επιθέσεις είχαν την τιμητική τους, αφού δέκα γκολ σ' έναν αγώνα ήταν πολύ καλή απόδοση και φανερώνουν μια ευχέρεια στο σκοράρισμα που δεν την έχουν όλες οι ομάδες, ακόμη και οι ανταγωνίστριες.

Θετικό λοιπόν το πρόσημο της εμφάνισης των δύο ομάδων, που αφήνει υποσχέσεις για πολύ καλή παρουσία στις φετινές διοργανώσεις και μια πορεία αντάξια της χρονιάς που πέρασε και -γιατί όχι- ακόμη καλύτερη.

Διαιτητής της συνάντησης ο Αλ. Τσακαλίδης με βοηθούς τους Μιστιλίδη - Κατραντζή.

ΑΟ ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ (Κώστας Ζαμπέτογλου): Σουνάς, Αρζουμανίδης, Αηναλής, Αργυρίου, Φαρμάκης, Χύσσα, Μουτζούρης, Μυλωνάς, Αναστασιάδης, Ποπίδης, Μαρίνος Οδ, Τσιπουράς, Μαρίνος Αν, Ταχματζίδης, Ζορπίδης, Καρασούλης, Κοκκινίδης.

ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ (Κώστας Κωτάκης): Σαραφιανός, Γκούτζιος, Τζιόλας, Αλβανός Ελ, Παπαλιώζης, Αράπης, Κατσαμακίδης, Σταύρου, Μπάτσιος, Μαυριδόγλου, Χαρίσης, Ναλμπάντης, Μιχαηλίδης Μιλτ του Μιχ, Μιχαηλίδης Μιλτ του Αριστ, Παπαευσταθίου, Αλβανός Γεωρ, Πεύκος, Μαλτέζος. Απουσίασαν οι Μωραίτης και Κουμαντσιώτης.0000000HV

Media

Halkidiki Voice / Metron Design Studio
Last modified onΠαρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016 02:13