ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΛΚΟΥΔΗΣ: Πάμε στο Αιγάλεω για τους τρεις βαθμούς!

Featured ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΛΚΟΥΔΗΣ: Πάμε στο Αιγάλεω για τους τρεις βαθμούς! Photos αρχείου: HALKIDIKI VOICE web channel

Δύο μέρες πριν το τελευταίο παιχνίδι της Τρίγλιας για το 2019, αλλά και για τον πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος της Football League, ο αρχηγός της ομάδας Γιάννης Μιλκούδης μίλησε για το παιχνίδι της Κυριακής με το Αιγάλεω στο γήπεδο ''Σταύρος Μαυροθαλασσίτης". Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου κεντρικού αμυντικού:

''Βάσει των μέχρι τώρα αποτελεσμάτων, της βαθμολογικής θέσης και της δικής μας και του Αιγάλεω, θεωρώ ότι είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι που έχουμε δώσει ως τώρα γι' αυτή την χρονιά και έχουμε βάλει ως στόχο τους τρεις βαθμούς, γιατί μόνο έτσι θα ξεφύγουμε λίγο από τις άλλες μία - δύο ομάδες της ουράς.

000001712

Η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σ' ένα τέτοιο ματς, όπως έγινε άλλωστε και μέσα στον Ιάλυσο, που έπαιζε και εκείνος για την σωτηρία του και πήγαμε και κερδίσαμε μέσα στην έδρα του. Με τον ίδιο στόχο θα πάμε και τώρα στην Αθήνα, προσηλωμένοι και συγκεντρωμένοι,ώστε να τον πετύχουμε''. Σε ερώτηση του Σωτήρη Θωμαδάκη για το εάν θα τον ικανοποιούσε η κατάκτηση του ενός βαθμού, μια και πολλές ομάδες βρίσκονται κοντά μεταξύ τους,απάντησε : "Αν μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση, δεν μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, φυσικά και η ισοπαλία δεν είναι απαγορευτική, όμως εμείς πάμε για τους τρεις βαθμούς, για να μην ξεφύγουν οι ομάδες που βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας". ΠΗΓΗ: ΠΟ ΤΡΙΓΛΙΑΣ fb0000000HV

Last modified onΠαρασκευή, 20 Δεκέμβριος 2019 23:40