Κομβικός ο Κυριακάτικος αγώνας της Τρίγλιας με τον Ιωνικό Νικαίας

Featured Κομβικός ο Κυριακάτικος αγώνας της Τρίγλιας με τον Ιωνικό Νικαίας Photo: ΠΟ ΤΡΙΓΛΙΑΣ

000 SOTHRHS 90 Γράφει: Σωτήρης Θωμαδάκης - Ρεπορτάζ: VOICE Web Channel

Η σπουδαία ισοπαλία στον Βόλο, ειδικά με τον τρόπο που αποσπάστηκε με δύο γκολ στις καθυστερήσεις, έδωσε επιπλέον ψυχολογία στην ομάδα της Τρίγλιας, εν όψει της ούτως ή άλλως δύσκολης συνέχειας.
Την Κυριακή ο εκπρόσωπός μας στην Football League υποδέχεται στην Τρίγλια τον Ιωνικό με μοναδικό στόχο τη νίκη, αφού δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο για άλλες απώλειες. Ο βαθμός δυσκολίας της συγκεκριμένης αναμέτρησης είναι πολύ μεγάλος, αφού η ομάδα της Νίκαιας βρίσκεται στην δεύτερη θέση και θέλει να την διατηρήσει μαζί με το δεύτερο εισιτήριο ανόδου, αφού το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρωτιά είναι ο Α.Ο. Τρικάλων. Η ομάδα της Χαλκιδικής απέδειξε όμως ότι μπορεί να τα καταφέρει, ανεξάρτητα από την βαθμολογική θέση του εκάστοτε αντιπάλου.

000001591

Η κρισιμότητα του κυριακάτικου αγώνα έδωσε την αφορμή στον προπονητή του Π.Ο. Τρίγλιας να απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της περιοχής αλλά και όλης της Χαλκιδικής, ώστε να αποτελέσει τον δωδέκατο παίκτη της ομάδας.
"Ο αγώνας της Κυριακής έχει τεράστια σημασία για την ομάδα μας και χρειαζόμαστε όσο ποτέ την συμπαράσταση του κόσμου της Τρίγλιας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Άλλωστε εκπροσωπούμε έναν ολόκληρο νομό και ο κόσμος πρέπει να το αντιμετωπίσει σαν υπόθεση όλης της Χαλκιδικής" τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πολλαετίδης.0000000HV