ΑΟ ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ - ΠΟ ΤΡΙΓΛΙΑΣ 0-2 (VIDEO)

ΑΟ ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ - ΠΟ ΤΡΙΓΛΙΑΣ 0-2 (VIDEO) photo: Halkidiki Voice / Metron Design Studio

SOTHRHS Γράφει: Σωτήρης Θωμαδάκης - Ρεπορτάζ: Halkidiki Voice / Metron Design Studio

Με μια αρκετά πειστική εμφάνιση, που συνοδεύτηκε από σπουδαία εκτός έδρας νίκη, ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα ο Π.Ο Τρίγλιας. Η ομάδα του Γιώργου Κεφαλά επικράτησε με 2-0 στα Σήμαντρα, επί ενός Α.Ο.Σ. που έδειξε αγωνιστικότητα, παρά τις απουσίες του, αλλά υπέκυψε δίκαια σ' έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο, που αναμένεται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο την φετινή χρονιά.

hvgifMEGALO
Ειδικά στο πρώτο ημίωρο οι γηπεδούχοι του Κώστα Ζαμπέτογλου στάθηκαν πολύ καλά και η μπάλα ανεβοκατέβαινε από περιοχή σε περιοχή. Στη συνέχεια όμως η υπεροχή της Τρίγλιας ήταν καθολική και το σκορ υπέρ της θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο, αν δεν ήταν ο Μιχάλης Σουνάς, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις.

000000616

- Στο 2' μετά από εκτέλεση φάουλ του Δόμπρογλου, η μπάλα πέρασε απ'όλους, αλλά ο Μπέσσας δεν μπόρεσε να κάνει την κοντινή προβολή.
- Ένα λεπτό αργότερα το σουτ του Μουτζούρη, με κατεύθυνση προς την εστία του Καραβελίδη, σταμάτησε στον Μπέσσα.
- Στο 5', μετά από συνεργασία Μουτζούρη-Ποπίδη, ο τελευταίος έπιασε αμέσως το σουτ, με τον Καραβελίδη να μπλοκάρει την μπάλα.
- Στο 16', μετά από σέντρα του Κομνηνάκη, ο Μπέσσας έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σουνά.
- Στο 26', μετά από λάθος της άμυνας του Α.Ο.Σ. η μπάλα έφτασε στον Ταρασίδη, το δυνατό σουτ του οποίου έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ ο Σουνάς.
- Στο 31' ο Αναστασιάδης έπιασε το δυνατό αριστερό σουτ, από το ύψος της περιοχής, με τον Καραβελίδη να πέφτει στην αριστερή του γωνία και να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.
- Το ίδιο δύσκολα έδιωξε σε κόρνερ ο Σουνάς στο 35', μετά από σουτ του Τσίλη και ενώ η μπάλα βρήκε στο έδαφος και άλλαξε πορεία.
- Στο 45' οι φιλοξενούμενοι έχασαν την δεύτερή τους κλασική ευκαιρία στο α' μέρος. Μετά από συνεργασία Ταρασίδη-Κομνηνάκη, η μπάλα στρώθηκε στον Δόμπρογλου, το δυνατό σουτ του οποίου απέκρουσε σωτήρια και πάλι ο Σουνάς.

000000617

- Στο 57' μετά από ατομική προσπάθεια και σέντρα του Σαρβανίδη, ο Δόμπρογλου έκανε την κοντινή προβολή, αλλά και πάλι ο Μιχάλης Σουνάς έδιωξε σωτήρια, με τα πόδια σε κόρνερ.
- Στο 60' όμως ο Τσίλης με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής και με την μπάλα να διαγράφει περίεργη τροχιά,την έστειλε στα δίχτυα του ανίκητου, μεχρι εκείνη την στιγμή γκολκήπερ του Α.Ο.Σ. ανοίγοντας το σκορ για την Τρίγλια.
- Στο 65' ο Πεχλιβανίδης έπιασε το δυνατό αριστερό σουτ από το ύψος της περιοχής, με τον Σουνά να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ.
- Στο 79' μετά από σέντρα του Δόμπρογλου, ο νεοεισελθών Νάσης δεν μπόρεσε να πιάσει την εξ' επαφής κεφαλιά, αλλά ένα λεπτό αργότερα ο ίδιος, μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή του Σουνά, με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

000000618

Καλύτεροι από τους νικητές οι Δόμπρογλου, Σαρβανίδης, Τσίλης, Μπέσσας, ενώ από τα Σήμαντρα οι Σουνάς, Αργυρίου, Χύσα και Αναστασιάδης.
Πολύ καλή η διαιτησία του Ισαάκ Τσακαλίδη και των βοηθών Πασσαλή και Αγαπίδη.

ΑΟ ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ (Κώστας Ζαμπέτογλου): Σουνάς, Αρζουμανίδης, Γαιτανίδης, Φαρμάκης, Αργυρίου, Μιστιλίδης (62' Μαρίνος), Χύσα, Μουτζούρης, Ποπίδης, Αναστασιάδης, Μυλωνάς (53' Χατζηστεργίου).
ΠΟ ΤΡΙΓΛΙΑΣ (Γιώργος Κεφαλάς): Καραβελίδης, Αθανασιαδης, Ιντρίζι, Μπέσσας, Μιλκούδης, Πεχλιβανίδης, Δόμπρογλου, Σαρβανίδης, Ταρασίδης (69' Λεονταρίδης), Κομνηνάκης (76' Νάσης), Τσίλης (84' Φιλιππίδης Βλ).0000000HV

Media

video: Halkidiki Voice / Metron Design Studio
Last modified onΔευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016 12:00