ΜΚ ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ 5-0 (VIDEO)

SOTHRHS Γράφει: Σωτήρης Θωμαδάκης / Ρεπορτάζ: Halkidiki Voice / MDS

Πήρε για τα καλά μπροστά η μηχανή του Στρατωνίου, με τους περσινούς πρωταθλητές να πετυχαίνουν τρίτη σερί νίκη, σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Αυτή τη φορά το συγκρότημα του Πέτρου Σαμαρά συνέτριψε με 5-0 τον Απόλλωνα Αρναίας, στο γήπεδο ''Νίκος Αβέρης'' της Γαλάτιστας.

HVGIF NEA
[Make animated icons like this at Halkidiki Voice/MetronDesignStudio/23730 22500]

Οι τυπικά γηπεδούχοι καθάρισαν την υπόθεση νίκη από το α' μέρος, διάστημα στο οποίο πέτυχαν τα τέσσερα από τα πέντε τέρματά τους. Δυστυχώς ο αγώνας επισκιάστηκε από τον τραυματισμό των Χρήστου Κούνδουρου και Παναγιώτη Γουγουτσά, λόγω σύγκρουσής τους στο κεφάλι στο 21'. Πρώτα διεκομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής, αλλά για τον παίκτη του Απόλλωνα κρίθηκε σκόπιμη η μεταφορά του στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις.

Τα γκολ για το Στρατώνι πέτυχαν οι Λαδόπουλος στο 5', Ντινιώτης στο 18' και 39', Κοσμίδης στο 25' και Μετάι στο 78'.

000000685

Καλύτεροι από τα Μεταλλεία οι Ντινιώτης, Λεμονής,, Κεχαγιάς, Κοσμίδης και Μετάι, ενώ από τον Απόλλωνα οι Κιάτος , Μπουλγκουρίδης και Τρικκαλιώτης.

Διαιτητής ο Δημητριάδης με βοηθούς τους Πασαλή και Αγαπίδη.

ΜΚ ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ (Πέτρος Σαμαράς): Ράπτης (46' Μαλτέζος),Λεμονής, Κιλινκαρίδης, Παλάσκας, Ντινιώτης, Κεχαγιάς, Μετάι, Κοσμίδης, Παρούκας, Γουγουτσάς (21' λ.τρ Σαμαράς), Λαδόπουλος (46' Παυλάτος).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ (Κώστας Φράγκος): Καρίμαλης, Τρικκαλιώτης, Ντσεντλιάνι, Κιάτος, Κούνδουρος (21' λ.τρ Πολίτης), Ν.Καλτσός, Καραστέργιος (65' Ε.Τσιούκας), Β.Τσιούκας, Πραβίτας, Μπουλγκουρίδης, Λαμπρινός (54' Ζ.Καλτσός).

* Μια γεύση από τα γκολ του Στρατωνίου στο μικρό video (από κινητό) που ακολουθεί (4ο γκολ, Ντινιώτης 39').0000000HV

Media

Last modified onΔευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016 10:13