Στο πλευρό των προσφύγων ο Ρόμπερτ Πλάντ

Στο πλευρό των προσφύγων ο Ρόμπερτ Πλάντ ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/Rene Huemer

Ενας από τους τελευταίους γερόλυκους της ροκ, ο Ρόμπερτ Πλαντ, επιστρέφει ξανά στην σκηνή μετά από πολλά χρόνια, αυτή τη φορά για λογαριασμό των προσφύγων. Ο ιστορικός φρόντμαν του θρυλικού ροκ συγκροτήματος Λεντ Ζέππελιν, θα ηγηθεί ενός μουσικού σούπεργκρουπ το οποίο σχηματίσθηκε για έναν ευγενή σκοπό: την οικονομική στήριξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων για τους μετανάστες που ζητούν πολιτικό άσυλο σε μία ξένη χώρα.

HVGIF NEA
[Make animated icons at Halkidiki Voice/MetronDesignStudio/23730 22500]

Το σούπεργκρουπ, το οποίο, εκτός από το θρυλικό βρετανό τραγουδιστή, κιθαρίστα και συνθέτη, περιλαμβάνει την γνωστή τραγουδίστρια Πάττι Γκρίφιν, και άλλα σημαντικά ονόματα της ροκ μουσικής και της αμερικανικής φολκ, όπως οι Εμιλου Χάρις, οι Στηβ Ερλ, Μπάντι Μάιλ και οι Milk Carton Kids, θα πραγματοποιήσει έντεκα εμφανίσεις στο πλαίσιο περιοδείας με την ονομασία "Λαμπεντούζα Τουρ", τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν εξ' ολοκλήρου για την υποστήριξη των προσφύγων.

Ο Πλαντ θα εμφανισθεί σε τουλάχιστον επτά σόου, μεταξύ των οποίων στις 13 Οκτωβρίου στο Σικάγο, στις 18 Οκτωβρίου στην Νέα Υόρκη, και στις 21 Οκτωβρίου στην Ουάσινγκτον. " Είναι ένα ανθρωπιστικό και όχι πολιτικό ζήτημα, δήλωσε η, Πάττι Γκρίφιν στη διάρκεια παρουσίασης της περιοδείας. Πρόκειται για πραγματικούς ανθρώπους, με πραγματικές ανάγκες και εμείς οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε αυτά τα προβλήματα με ρεαλιστικό τρόπο. Βασίζεται σε μία ιδέα του Ρόμπερτ Πλαντ, που ελπίζω οτι θα λειτουργήσει για καλό σκοπό. Θέλω η φωνή μου, μαζί με τις φωνές των φίλων μου να βοηθήσει εκείνους που δεν έχουν τα απαραίτητηα στη ζωή τους, να τα αποκτήσουν", είπε η Γκρίφιν.[ΑΠΕ-ΜΠΕ/Rolling Stone, La Stampa/Κατερίνα Ηλιοπούλου]0000000HV

Last modified onΣάββατο, 01 Οκτώβριος 2016 00:22