Ρεσιτάλ κλασσικού τραγουδιού με την Μάρια Ντεβιτζάκη στα Ν. Μουδανιά

Ο Πολιτιστικός & Επιμορφωτικός Σύλλογος Ν. Μουδανιών "Απάμεια" διοργανώνει και παρουσιάζει την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου την σοπράνο Μάρια Ντεβιτζάκη στο Δημοτικό Θέατρο Ν.Μουδανιών, στο ρεσιτάλ κλασσικού τραγουδιού "Περίπατος στο χιόνι".

000000804

Η Μάρια κατάγεται από τα Νέα Μουδανιά, όπου μεγάλωσε, και τα πρώτα της μουσικά βήματα έκανε στο Δημοτικό Ωδείο της πόλης. Σήμερα "χτίζει" την καριέρα της στο εξωτερικό, εκπροσωπώντας επάξια τον τόπο και τη χώρα στη διεθνή μουσική σκηνή. Στην ανάπαυλα της δραστηριότητάς της, η Μάρια θα παρουσιάσει στο κοινό της πόλης απ' όπου ξεκίνησε -και ευρύτερα της Χαλκιδικής- ένα μέρος από το έργο της, δίνοντας την ευκαιρία στους φίλους της μουσικής να περπατήσουν μαζί της σε έναν χειμωνιάτικο περίπατο κλασσικού τραγουδιού, με τη συντροφιά της διπλωματούχου πιανίστας Έφης Ψωμαδέλλη, που κι αυτή κατάγεται απ' την ίδια πόλη.

000000805

Η "Απάμεια" για πρώτη φορά παρουσίασε τη νεαρή σοπράνο στο κοινό των Νέων Μουδανιών τον Μάϊο του 2014, σε μια μουσική εκδήλωση στον ίδιο χώρο, που στέφθηκε από πολύ μεγάλη επιτυχία. Ο Σύλλογος των Μουδανιών με την φετινή του διοργάνωση, δίνει ξανά την Κυριακή στις 19:30 την ευκαιρία στο μουσικόφιλο κοινό, όχι μόνο να χειροκροτήσει ξανά τις δύο καλλιτέχνιδες, αλλά να απολαύσει και το εξόχως ποιοτικό πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν.

0000008060000000HV

Media

Editing: Πολιτιστικός & Επιμορφωτικός Σύλλογος Ν. Μουδανιών "Απάμεια"
Last modified onΤρίτη, 16 Μάιος 2017 11:06