Ο αθλητισμός στη ζωή μας

Το τμήμα Volleyball του Π.Ο. Μουδανιών, σε μια προσπάθεια ανάπτυξης και διάδοσης της αθλητικής παιδείας, καλεί γονείς, παιδιά και όλους τους φίλους του αθλητισμού να παρευρεθούν σε μία ξεχωριστή ομιλία του παγκόσμιου πρωταθλητή Τριάθλου, κου Χρήστου Γαρέφη, την Παρασκευή 24/11/2017, στις 19:30 στο Κλειστό Θέατρο Ν. Μουδανιών.

O Χρήστος Γαρέφης είναι ένας σύγχρονος Έλληνας υπεραθλητής που αποτελεί πρότυπο δύναμης και θέλησης.

Ξεκίνησε την αθλητική του πορεία στην ιστιοπλοΐα και συνέχισε ως αθλητής κολύμβησης και υδατοσφαίρισης με πολλές διακρίσεις και διεθνείς συμμετοχές. Έχει διατελέσει προπονητής κολύμβησης του ΠΑΟΚ από το 1978 έως το 1992, καθώς και Εθνικός Προπονητής Κολύμβησης. Έχει κατακτήσει τη 12η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην ιστιοπλοΐα στην κατηγορία Tornado, έχει κατακτήσει 2 φορές τον κολυμβητικό διάπλου του Τορωναίου Κόλπου απόστασης 25 χλμ, ανήκει στους κορυφαίους Έλληνες τριαθλητές και το 1990 τερμάτισε στην Γαλλία τον σκληρότερο αγώνα IRONMAN France Nice. Παράλληλα είναι από τους κορυφαίους τενίστες σε επίπεδο βετεράνων, έχοντας κατακτήσει 68 τουρνουά από το 1983 έως το 2011.

Από το Μάρτιο 2013 έως και τον Ιούνιο 2017, έχει στη κατοχή του 12 χρυσά μετάλλια σε Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα Τριάθλου της ΙΤU. Στις 18 Ιουνίου 2017 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στο Half Ironman του Λουξεμβούργου, αγωνιζόμενος για πρώτη φορά σ΄αυτήν την απόσταση.

Σήμερα, στην ηλικία των 60+ είναι ένας από τους πιο fit age group αθλητές και οραματιστής μια νέας αθλητικής παιδείας για όλους.

Σας περιμένουμε όλους εκεί !