Χαλκιδική: Ο καιρός την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου. Η τάση για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

 Γράφει ο Δημήτρης Βήχος

Την τρίτη αρχικά θα έχουμε λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι θα πυκνώσουν για να αρχίσει να βρέχει από αργά το απόγευμα από τα δυτικά προς τα ανατολικά του νομού. Τα φαινόμενα θα ενταθούν λίγο την νύχτα προς την Τετάρτη ενώ θα χιονίσει ψηλά στο Άγιον Όρος και στον Χολωμόντα πάνω από τα 700 μέτρα κατά μέσο όρο.

Την Τετάρτη τώρα, που είναι και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, τις πρωινές ώρες και πάλι θα εκδηλώνονται κάποιες βροχές ωστόσο μέχρι το μεσημέρι ο καιρός θα πρέπει να έχει βελτιωθεί και να υπάρχουν ανοίγματα που θα είναι πίο μεγάλα ειδικά στα παραθαλάσσια τμήματα. Πιθανόν να χρειαστούν οι ομπρέλες τις πρωινές ωρες της Τετάρτης στα Νέα Μουδανιά στην λαική αγορά αφού υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για βροχή τις πρωινές ωρες.

Τις βραδυνές ώρες ομως στην έξοδο μας δεν φαίνεται να υπάρχουν βροχές όμως θα κάνει κρύο-φεβρουάριος είναι ακόμα-με τα θερμόμετρα να είναι γύρω στους 8 βαθμούς στα πεδινά και παραθαλάσσια τμήματα και τους 4 στα ορεινά.

Την Πέμπτη και πάλι αναμένονται βροχές.

Η τάση του καιρού για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας δείχνει, με τα σημερινά βέβαια στοιχεία, ότι δεν θα υπάρχουν προβλήματα με τον καιρό και τόσο οι καρναβαλικές εκδηλώσεις όσο και το πέταγμα του χαρταετού θα γίνουν χωρίς προβλήματα.

Καλή διασκέδαση σε όλους!!!