Νέα αρχή στο ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής

Νέα αρχή στο ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής Halkidiki Voice / Metron Design Studio

- Με τον σημερινό διορισμό από την ΕΠΟ νέας (προσωρινής) Διοίκησης στην ΕΠΣΧ. Ο Σταύρος Σαρηγιαννίδης της ΑΕ Ποντίων Πετραλώνων, ο νέος προσωρινός Πρόεδρος της Ένωσης

SOTHRHS  γράφει: Σωτήρης Θωμαδάκης

Ευτυχή κατάληξη είχε η προσφυγή στη δικαιοσύνη των 52 ποδοσφαιρικών Σωματείων της ΕΠΣ Χαλκιδικής και των 57, επί συνόλου 65, που πριν λίγες μέρες απέδωσαν μομφή στην απελθούσα πλέον Διοίκηση του Αργύρη Βούλγαρη. Έτσι τα Διοικητικά προβλήματα της Ένωσης έλαβαν τέλος και κατέδειξαν ότι η μαζικότητα στις κινητοποιήσεις όχι μόνον εμφανίζει το δίκαιο, αλλά τελικά πετυχαίνει και την επικράτησή του.

hvgifMEGALO

Όπως λοιπόν αναμενόταν, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ προχώρησε στον διορισμό προσωρινής διοίκησης στην ΕΠΣΧ, με επικεφαλής τον Σταύρο Σαρηγιαννίδη. Μετά την προχθεσινή δικαίωση των 52 σωματείων του νομού μας από το ίδιο Δικαστήριο (που ακύρωσε την αποβολή τους από τα οικεία πρωταθλήματα), η μεσημεριανή απόφαση έρχεται σαν συνέχεια και πλέον είναι ανοιχτός ο δρόμος για την έναρξη των αγωνιστικών δραστηριοτήτων της περιόδου 2016-17.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, έχει ως εξής:

"Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε την παρακάτω απόφαση.
Δεχεται την προσφυγή κατά την κυρία βάση αυτής, κατά της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής.

Διορίζει προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χαλκιδικής (Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής), τους: 1) Σταύρο Σαρηγιαννίδη (ΑΕ Ποντίων Πετραλώνων), 2) Θεόδωρο Ευσταθίου (Αετός Φούρκας) 3) Χρήστο Παράσχο (Προποντίδα Μαρμαρά) 4) Ιωάννη Κρεμμύδα (Ελπίδα Πολυγύρου) 5) Νικόλαο Κασάπη (Γερακινή) 6) Κωνσταντίνο Κίτσιο (Νεοχώρι) 7) Νικόλαο Τσιόπουλο (Θύελλα Κρήνης) 8) Κωνσταντίνο Εδιάρογλου (Σήμαντρα) 9) Κωνσταντίνο Γκαντσίδη (Κρήμνη) 10) Αντώνιο Αυταρά (Νέα Καλλικράτεια) και 11) Κωνσταντίνο Μαρκογιάννη (Παλαιοχώρι), με αρμοδιότητα, τη διενέργεια αρχαιρεσιών, εντός μηνός από τον ορισμό του, για την εκλογή Τακτικού Διοικητικού Συμβουλίου, με θητεία έως τη διενέργεια των επόμενων εκλογών κατά το μήνα Φεβρουάριο του 2017, εντός των τασσομένων υπό του καταστατικού της ΕΠΣ Χαλκιδικής, προθεσμιών.

Αναθέτει στο Προσωρινό Συμβούλιο, έως την εκλογή του νέου Τακτικού Διοικητικού Συμβουλίου, τη διενέργεια κάθε πράξης, που διενεργείται και από το Τακτικό Διοικητικό Συμβούλιο, για την ομαλή λειτουργία της Ένωσης, συμπεριλαμβανομένων δε σε αυτές και εκείνων των πράξεων που σχετίζονται με την κανονική και ομαλή διεξαγωγή των Πρωταθλημάτων, τον Ορισμό Επιτροπών, την Εποπτεία λειτουργίας της Ένωσης, τη συμμετοχή στις Συνελεύσεις της ΕΠΟ και τον ορισμό Εκπροσώπων".0000000HV

Media

Halkidiki Voice/Metron Design Studio
Last modified onΠαρασκευή, 02 Σεπτέμβριος 2016 13:57