Ο Χαλκιδικιώτης Νίκος Τσερκεζίδης δραστηριοποιείται δυναμικά και στις Κυκλάδες

Featured Ο Χαλκιδικιώτης Νίκος Τσερκεζίδης δραστηριοποιείται δυναμικά και στις Κυκλάδες

Μια ηχηρή παρουσία που αλλάζει άρδην το τοπίο στα επιχειρηματικά πράγματα των Κυκλάδων, είναι αυτή του Μακεδόνα επιχειρηματία Νίκου Τσερκεζίδη που αποτελεί την νέα μεγάλη και ανερχόμενη δύναμη σε έναν νευραλγικό τομέα όπως αυτόν της ανακύκλωσης.

Tserkezidis3

Με ισχυρές συμμαχίες από τον επιχειρηματικό κλάδο της ενέργειας ο Νίκος Τσερκεζίδης εισέρχεται δυναμικά στον επιχειρηματικό χώρο της ανακύκλωσης και ετοιμάζει διάφορα δυνατά πρότζεκτ στις Κυκλάδες.

Tserkezidis2

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΤΣΕΡΚΕΖΙΔΗ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 2003 απο τους αδελφούς Νίκο και Γιάννη Τσερκεζίδη με έδρα την Νικήτη Χαλκιδικής. Είναι τεχνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της κατασκευής τεχνικών έργων δημοσίων ή ιδιωτικών, όπως έργα οδοποιΐας, αποχετευτικά, αρδευτικά, λιμενικά, οικοδομικά, ενεργειακά-βιομηχανικα,ειδικά γεωτεχνικά και έργα προστασίας του περιβάλλοντος. Από το 2003 μέχρι σήμερα η εταιρεία αναπτύχτηκε με γοργούς ρυθμούς, με την ανάληψη και εκτέλεση πληθώρας δημοσίων ή ιδιωτικών τεχνικών έργων.

Σήμερα η εταιρεία δραστηριοποιείται και στον τομέα της ανακύκλωσης, εγκαθιστώντας μονάδες ανακύκλωσης Α.ΕΚ.Κ. σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, με σκοπό την ανακύκλωση προϊόντων εκσκαφών και κατεδαφίσεων-καθαιρέσεων από δημόσια και ιδιωτικά έργα, με τελικά προϊόντα αμμο, 3Α, σίδερο, αδρανή διαφόρων διαβαθμίσεων και κατάλληλα υλικά για φυτική γη, υλικά επικάλυψης σκουπιδότοπων, αποκατάστασης λατομείων κ.τ.λ. [ΠΗΓΗ: mykonosvoice.gr]0000000HV

Last modified onΠέμπτη, 08 Αύγουστος 2019 22:36